| skriil a întrebat:

Am o problema cu calculatorul meu, si scuzati categoria!:d. Nu mai pot sa downloadez nimic in pc. Ce trebuie sa fac? ofer funda

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
5 răspunsuri:
| deejayoo a răspuns:

In primul rand trebuie sa ne spui daca atunic cand vrei sa downloadezi ceva iti apare o eroare.altfel nu stiu cum te putem ajutawinking

| skriil explică (pentru deejayoo):

Da,cand incerc sa downloadez ceva, imi spune ca Internet Explorer nu poate, nu este capabil sa downloadez acel program.Sa incerc mai tarziu.Ca nu se gaseste siteul sau ceva asemanator. Am sters lucruri nefolositoare din pc, erau destul de multe.Si am defragmentat, si am descoperit ca am spatiu liber. Sper sa ma puteti ajuta acum ca v-am spus si ce eroare imi apare.Multumesc.O zi buna.

| skriil explică:

Da.Imi apare o eroare prin care mi se comunica faptul ca internet explorer nu poate gasi acel site sau acel lucru pe care vreau sa il downloadez. sa mai incerc..sau ca nu poate downloada. Vreau sa imi instalez mozilla sau opera, dar nu pot pentru ca nu se mai poate downloada nimic.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sa spui si de ce nu poti downloada ca nu suntem mentalisti sa stim care e problema ta.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Un fisier in informatica se refera la o colectie de date, deci nu ai cum sa nu mai ai loc in fisier, poate te referai la hard disk