| Publicitatee a întrebat:

Am o problema cu familia mea si apelez la voi deoarece nu am cu cine sa vorbesc despre asta. Va rog frumos dati-mi un sfat. Parintii mei ma cred o panarama, o curva, o dementa deoarece asa a fost si verisoara mea. Dar nu e deloc asa mama mi-a spus ca sunt pre mica sa am un prieten[am 15 ani], si am zis sa o ascult ca doar e mama si stie ce zice si nu am avut nici odata un prieten nici macar primul sarut. Acum 2 saptamani am fost in vacanta la bunici si era acolo un baiat frumos care a vrut sa fie cu mine si eu l-am refuzat deoarece ma gandeam ca daca afla mama ma va face curva si asa mai departe. El a reusit sa ma pupe pe buze si eu eram putin aeriana ca toate indragostitele[deci ma indragostisem]. Bunicii mei au vrut sa scape de mine fara nici un motiv si m-au trimis la bucuresti inapoi. Cand am ajuns aici surpriza mama a inceput iar sa imi zica ca sunt curva, nenorocita, panarama ma dadea dracu de fiecare data cand avea ocazia. Am incercat sa ii spun ca nu e asa dar nici nu vrea sa ma auda. A zis ca uita ca are fata si ca uita de mine. De 3 zile nu vorbeste cu mine, daca imi pune mancare mi-o arunca ca unui caine, etc. Nu stiu ce sa mai fac simt ca nu ma mai tin puterile. Nu i-am dat niciodata motiv sa par o curva sau o panarama. As vrea sa fug de acasa dar nu am unde, toate rudele noastre stiu ca mama se poarta super ok cu mine cand de fapt nu e asa. Ce as putea sa fac tinand cont ca nu vrea nici macar sa ma mai vada in fata ochiilor. Va rog frumos am nevoie de un sfat. Multumesc.

8 răspunsuri:
| MihaiN1 a răspuns:

Incearca sa rezolvi cumva problema, incearca sa vorbesti cu mama ta si sa o intrebi care este problema si cu ce ai gresit.

Bafta!

| rpushtiu a răspuns:

Of Draga mea! Ce problema ai tu aici... Probabil sa nu te superi eu iti zic ca mama ta este o comunista! Si a ramas blocata in timpurile ei de acum 20 de ani! Exagereaza extrem de mult zicandu-ti toate chestiile astea.si fara rost! Raspunsul meu in acest caz este sa procedezi intr-un fel si sa nu te lasi calcata in picioare de propria mama! Vorbeste cu o ruda care iti este apropiata tie sa ii spuna mamei tale adevarul de fapt si ca sa ai prieten la o asemenea varsta mi se pare ceva normal! Revin cu o solutie happy mai solida

| cherrybomb a răspuns:

Multi o sa iti sp de protectia copilului. nu este bine sa apelezi la chestia asta
mai ai 3 ani faci 18 ani. si daca cei de la protectia copilului te -a acum la 18 ani te da zice ca esti majora iti poti gasi de munca.
sfatul meu ar fi sa discuti serios ceu mama ta si sa ii spui mama am crescut si nu este casa cum am crezi u chiar daca verisoara mea este asa cum este. de fapt las-mi mesaj cu id-ul tau si vb acolo mai multe daca vrei.

| ZethOfficial a răspuns:

Am avut rabdare sa citesc si cred ca e trist sa nu te ajute nimeni, parintii ca ai tai nu am mai intalnit(cel putin mama ca de tata nu ai pomenit nimic)
Parintii mei ma lasa sa fiu mai liber deoarece au incredere in mine
, atata timp cat nu le fac probleme cu politia ma lasa sa fac ce vreau (stau pana la 12 noaptea pe afara, beau cu baieti fara nici o grija).
Parerea mea e ca parinti tai nu siau dorit prea mult sa te aiba sau poate doar e o perioada mai grea pentru ei.
nu stiu ce sa iti zic deoarece nu am mai intalnit pe nimeni ca tine...

| loveyouforever a răspuns:

Buna!
eu zic ca de fapt maikata e panarama si nenorocita! cum sa nu vb cu propriul copil 3 zile?:o...e clar dementastraight face eu nu inteleg cum o fata poate fi curva la 15 ani daca nu a avut inca prietena si primul ei sarutstraight face...
eu zic ca ea e o mama denaturata:p sry ca iti zic asta:p
eu zic sa o tratezi si uh cu indiferenta ca atunci poate o vedea si o simti ce inseamnahappy
mananca ce iti da si nu mai pune chiar tot la suflet! pe ea o doare undeva ca uh suferi pentru vorbele si si faptele ei! ia-o peste picior mereu! daca ea vr sa iti zica ceva pleaca din camera,daca iti arunka mancarea in scarba,mananca si tu in scarba(prefate ca iti pica din lingura, ca versi afrfuria etc)...
mai multe sfaturi nu iti pot da! si eu am trecut prin asta, dar nu are rost sa ma deschid subiectul asta...io pentru mama am fost in stare sa imi tai venelecrying...regret nespus asta! nu merita nimeni asa ceva chiar daca ea e p[ersoana care mi-a dat viata si care m-a crescutsad
sper ca ti-am fost macar putin de ajutorhappy
funda?:X
iar daca mai ai nevoie de ceva, da-mi un msg in pv:p

baftahappyhappyhappy:*:*:*:*:X:X:Xlove struck

| Lavii_3618 a răspuns:

Buna.situatia ta e foarte dificila, si imi pare rau. bunica ta te-a trimis inapoi in bucuresti, deoarece sigur a aflat sau te-a vazut pupandu`te cu baiatul respectiv si i`a povestit mamei tale.intreab`o pe mama ta cum ii poti dovedi ca nu esti curva, etc. dupa parerea mea, o mama nu ar proceda asa.esti mare de acuma.ai 15 ani.ai buletin.incearca sa discuti si cu tatal tau. poate te ajuta.

| znstr a răspuns:

Uh,destul de urâtă treaba şi sincer îmi pare rău de tine,mai ales că ştiu cum e să te jignească unul din părinţi fără ca măcar să arate că are remuşcări. De tatăl tău nu ai menţionat nimic, deci bănuiesc că el nu te tratează aşa cum o face mama ta. Du-te şi vorbeşte cu el şi spune-i că vrei să vorbeşti deschis cu ei amân2, şi cu mama ta deci, ca să lămuriţi chestia şi să îţi dea şi ţie 1 explicaţie de ce te tratează aşa,că doar meriţi şi tu explicaţii şi poate găsiţi o soluţie.
Dacă cu ai tăi nu e de vorbit,mergi la o prietenă bună,o verişoară,o colegă,mătuşa,sau cineva apripiat,şi spune-i şi de faza cu băiatul respectiv,poate chiar cu bunicii tăi,să îi întrebi de ce te-au expediat aşa repede la Bucureşti.
Fă şi tu nişte treabă prin casă, încearcă măcar 'chiar dacă nu reuşeşti' să faci lucruri comune cu mama ta, şi poate aşa o convingi măcar să vorbiţi şi să lămuriţi... sincer chiar îmi pare rău să aud că la doar 15 ani pe care îi ai, o mamă îşi tratează aşa copilu' big grin Nu cred că te-a găsit în pat cu 7 tipi, nici nu te-a văzut sărutându-te cu băiatu respectiv la bunici. deci e cam în ceaţă faza.
Oricum, noroc cu ai tăi şi numai bine.

| Publicitatee explică:

@Lavii: stiu sigur ca nu m-au vazut cu baiatul respectiv si nici nu stie nimic de el. M-au trimis la Bucuresti deoarece pur si simplu nu mai aveau chef de prezenta mea. Si cu tata nu pot discuta deoarece apoi vor iesi discutii intre mama si tata si nu vreau sa iasa cu scandal. Mama ar zice ca tata imi ia apararea si ca de aia sunt o panarama ca tata mereu imi ia apararea. Si nu pot vorbi cu nimeni altcineva(ruda, prietena, verisoara, etc) deoarece mama nu vrea sa asculte pe nimeni( o tine pe a ei ca sunt curva si nimeni nu ii poate schimba parerea) si in plus imi este si frica...