| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a întrebat:

Am o problema cu luarea unei decizii:d.Deci am in clasa 2 fete care ma plac f. mult.aman2ă. una este frumoasa si f draguta iar cealaltă mai putin frummy(putin de tot :d ) dar sentimentala(si pretinde că ma intelege). iar mie imi plac amandouă la fel de mult, si mie cam frica să aleg pe vre1na dintre ele deoarece nu vreau să se supere cealaltă. ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| yosicumine a răspuns:

Gandeste-te bine.ce vrei? frumusete? sauu.intelegere? eu as alege frumusete...si daca vei vorbi cu ea.te va intelege si cea draguta,. asculta ma.si fa asa.muult noroc. fundita? te rog.pup

5 răspunsuri:
| LoL a răspuns:

Eu cred ca ar trebu sa o alegi pe cea care simti u a e aleasa.alegeo pe cea care te face sa zambesti atunci cand iii zici numele(e un fel de expresie)

| XSecretLov3X a răspuns:

Pey gandeste-te si tu care ti se pare mai potrivita si sfatuieste-te si cu prietenii si decide-te ca nu se va supara nici una, si chiar daca s-ar supara ii trece eitongue

| Teodor555 a răspuns:

Pai o alegi pe cea care crezi tu si celeilante ii spui ca deja ai o iubita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauta o fata care iti plac tie...(cand 2 se bat al 3-lea castigabig grin ).asa impaci capra cu varza...n-are rost sa le faci pe le sa se certe.cautati o fata pe care o placi si care sa nu aiba prea mt legatura cu colegele tale + ca daca alegi pe vruna dintre ele.nu doar ca se vor certa una cu altha ci atunci cand va ve'ti des nu veti mai fi prieteni ca inainte.sad

Bafta!

| anonimos_9190 a răspuns:

Gandeste-te la ceea ce vrei.

Si eu sunt fata, si daca ar fi nu mi-ar place ca un baiat sa fie nesincer cu mine... Spune-le ce crezi si gandeste-te pe acre o vrei