Pai incearca sa discuti cu mama ta despre asta. Spune-i ca daca ei nu-i placea cand era copil asta nu te impiedica pe tine sa te distrezi in copilarie. Daca tot nu o convingi, spune-i ca o sa o ajuti in casa timp de o saptamana. Explica-i ca o sa faci curat in camera, o sa speli vasele, o sa dai cu aspiratorul etc. Sper ca o sa te ajute raspunsul meu. Succes cu mama ta!
Draga, MissPussy.Iti spun din proprie experienta, la fel e si mama mea.Cand eram mica mai aduceam copii prin casa si ma certa. Posibile motive: Ea spune ca in momentul cand aduci o persoana straina in casa nu poti sti ce intentii are:poate sa-ti fure de prin casa bijuterii, lucruri de valoare etc(cica)al doilea motiv :pentru ca nu e curat(ma laasi>?). Acum am mai crescut si la 14 ani imi tot cere: da` mai cheama si tu o colega la tine! .Ei..problema este ca depinde de la parinte la parinte ce perceptie are asupra"prieteniilor". Singura solutie care ar putea da roade ar fi s-o lasi sa-ti puna conditii, iar tu sa le indeplinesti si astfel sa o convingi.Dar daca in final e tot NU, va trebui ca pe viitor sa-i castigi increderea si sa incerci sa n-o dezamagesti si astfel vazand ca are baza in tine te va lasa sa chemi colegi.Si daca nici atunci nu te lasa sa-i spui s-o sune pe mama mea. Mult succes! Fundaa?
BlackAngel94 întreabă: