Hei.
Ignoră panaramele astea. Nici atenţia ta nu o merită. Aşa am şi eu nişte proaste în clasă, dar le ignor pentru că prostul trebuie tratat cu indiferenţă.
Le las să comenteze ce vor, dar dacă m-au prins într-o stare proastă, alea sunt. Am mai avut certuri cu ele, dar am ieşit învingătoare deoarece am ştiut ce să le spun. Şefa clasei, râdea de mine că aproape-mi bat iubitul (noi ne jucam), iar ea lua bătaie de la iubitul ei de-i umfla ochii, îi dădea cu pumnii în coaste sau îi spărgea nasul.
Ele râd de tine deoarece nu pot ajunge la un statut ca al tău. Ele o să fie nişte panarame de doi bani, iar tu o să ai un viitor frumos având în vedere că eşti inteligentă.
Nu merită să te consumi pentru astfel de persoane! Ascultă-mă!
Sărbători fericite!
Zile asa,, Nu bag proastele in seama'' sau du-te la un profesor si zile sau nu mai le baga in seama daca sunt proaste si nau cei 7 ani de acasa atuni lasale in pace poate sa spunde ce vor ele pe tine nu ar trebuie sa te invete si apropo cati ani ai? sau baga-ma la prieteni pe mess lushu_b@yahoo.com sa discutam sau skipe alexandru.bogdan32 sper sa imi dai funda!