| cOsmania a întrebat:

Am o problema cu o fata... am incercat sa vorbesc cu ea, dar cand sunt fata in fata cu ea ma blochez... nu pot gasi niciun subiect de discutie si nu stiu ce sa fac. Ce sa-i zic? FUNDAAA!

Răspuns Câştigător
| only2k a răspuns:

Păi se pare că tu te emoţionezi foarte tare când o vezi,o placi multhappyse subînţelege.
Ai putea discuta cu ea despre oricethinking ce îţi vine în cap,cum ar fi: ce mai face,daca e bine,ii sta parul frumos,are ochii superbi,se imbraca frumos,iti place luck-ul ei, faceti ceva poze impreuna, o faci sa rada, zici o gluma buna, orice :p chiar si lucruri banale(cu siguranta va rade si va zice ca esti un draguthappy ) acum depinde si de personalitatea ei! Good luck >big grin

3 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Salut! happy
Eu cred ca te cam panichezi.Fii tu cel natural! Daca nu te place, asta e.Relaxeaza-te si vorbeste cum ai vorbi cu o oricare alta fata.Lasa lucrurile sa vina de la sine.Nu forta rasul, sau alte chestii, fa exact ce simti.Bafta! happy

| Seepty a răspuns:

Pai spune-i ca ii sta bine parul, sau sunt frumoase unghiile asa sigur v-a remarca aceasta observatie, si vei intra in vorba cu ea mai usor.

| VerdeLila a răspuns:

Incearca sa discuti pentru inceput despre un subiect ce il aveti impreuna in comun pentru a te simti in largul tau; de ex. daca sunteti in aceeasi clasa vb despre cursul ce tocmai l-ati avut, spune si ceva hazliu; poti discuta cu ea despre ce activitati vreti sa faceti. daca va intalniti in sala de sport, ii spui ca de abia astepti sa o vezi jucand voley, etc sau sa vina sa te vada jucand fotbal.