anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU am o problema cu parinti mei ei pur si simplu nu ma lasa sa ma duc afara sa ma joc cu prieteni mei(am 13 ani) eu invat le aduc note buna imi cumpara tot ce vreau dar nu ma lasa sub nici o forma sa ies afara sa ma joc cu prieteni mei :-s va rog dati-mi un sfat cum sau ce sa fac ca sa ma lase parinti sa ies afara sa ma joc ca un copil normal sad

Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Probabil ca sunt si ei speriati de cate se intampla in lume, de aia nu vor sa te lase afara, sa nu patesti ceva sau sa nu prinzi ceva obiceiuri rele. straight face
Poate te vor lasa sa-i aduci pe prietenii tai (daca ii o sleahta intreaga adu numai vreo 2-3) la tine, si cand ii vor cunoaste mai bine, vor avea si ei mai multa incredere sa te lase cate un pic. Si respecta programul pe care ti-l inpun, ca sa castigi mai multa incredere. Asa cred ca vei ajunge si sa-ti petreci cate o noapte la vreun prieten, cat de curand.
Numa' bine!

2 răspunsuri:
| marinaforic a răspuns:

Si mie imi fac la fel ai mei.nu ma lasa nicaieri offf mai ales dupa ce insereaza incep sa ma sune in disperare si imi zic sa vin acasa ca sunt numai rromi pe drum ce sa zic.nu stiu nicio "reteta" sa te ajut ca tot ce am incercat eu la mine nu a mers.bafta! poate reusesti intr-un fel sa-i convingi

| alexa a răspuns:

Daca stai la bloc, atunci spune. le ca stai in fata blocului si nu faci nimic, iar daca stai la casa cere-le voie sa. ti aduci cative prieteni la tine sa va jucati in curte. Poate daca te vad nu mai sunt ingrijorati, pentru ca altul nu ar putea sa fie motivul pentru care nu te lasa.
Le e frica de ceea ce ai putea pati si de aceea trebuie sa ii faci sa aiba incredere in tine si in cei care iti sunt prieteni.Cu timpul vei primi mai multa libertate.Asa sunt parintii.trebuie sa impuna niste reguli si noi trebuie sa le respectam ca nu avem ce facesad. Incearca sa vorbesti cu ei, sa le povestesti cand vii de undeva si sa le spui cat de mult ti-a placut, spune-le ce ai vrea sa faci cu prietenii tai, ca ti-ai dori sa iesi mai mult...
Bafta