anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema cu prietena mea si o amica de-a ei.
Au fost zilele trecute intr-o excursie, si in ultima noapte amica prietenei mele a iesit din camera ei si a mers la niste baieti, si a baut cu ei. Nu s-a intamplat nimic altceva, doar atat, dar prietena mea e suparata pe ea pentru asta. Au incercat sa isi rezolve problemele, dar prietena mea nu mai vrea sa o aiba ca amica pentru ca o considera altcineva decat credea ea ca e. Acum incerc sa le impac eu, pentru ca au fost prietene foarte bune, se intelegeau de minune, si amica ei ma ajuta cand incercam sa ii fac surprize prietenei. Am incercat tot ce am putut, am discutat cu amandoua, dar fara rezultat. Imi puteti da niste sfaturi? Dau funda celui care ma poate ajuta cel mai mult, daca situatia se imbunatateste. Multumesc anticipat!

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da,sa nu te bagi intr-o cearta de fete.
E problema lor.

| JustaLittle a răspuns:

Si eu cand am fost in excursie m-am distrat (si) cu baietii (eram mai multi colegi de clasa intr-o singura camera) si am mai si baut cate ceva ( iti dai seama ca 2-3 doze de bere la 5-6 persoane e foarte putin) dar nu a fost vreo problema.Incearca sa ii explici prietene suparate pe cea care s-a distrat (ca asta a facut pana la urma mergand acolo) ca nu e nimic foarte rau sau de condamnat. Sunt lucruri care pana la urma le face orice om in viata lui