Daca nu a fost in stare sa iti bucure sufletul cu un martisor, poate ca ii pasa mai mult de corpul tau. Ia nu-l lasa sa te atinga, sa vezi cum reactioneaza, de se va supara, e clar ca il atrage doar corpul, de va intelege, sufletul e mai important, si asa ar trebui sa fie.
Probabil ca incerca sa iti dea de inteles ca te place, si poate nu e genul care sa dea martisor de aia nu ti-a adus sau.( sarutul era martisorul ) si poate l-ai respins si a inceput sa se indeparteze...
Pai, a adus la mai multe fete mărțișor...
Si asa de mult te incanta pe tine un "martisor"? De asta mie imi e frica de fete, marea majoritate materialiste direct si indirect, sau vor doar placere.
Atunci sincera sa fiu nu stiu ce e in capul lui, dar cel mai bine ar fi sa vorbesti deschis cu el.
Hmmm,nu cred că ai înțeles, nu sunt o materialistă, chiar deloc, dar acel mărțișor ar fi fost o "forma" de afectiune din partea lui, iar cea mai mare problema este că a devenit cam prea rece...
E Liber, probabil te-a citit prin faptul ca te-ai mahnit de la un "martisor", lasa-l sa faca alegeri, are el un motiv.