E clar ca tipul asta isi doreste atentia ta si nu stie cum sa o obtina. Ma indoiesc ca te place. Daca ar fi asa, te-ar aborda altfel, mai prietenos. Asta fac oamenii cand sunt atrasi de cineva, nu isi doresc raca cu acel om. In cazul in care ma insel, asta il face pe tip un ciudat si un imatur care nu stie sa comunice. In orice caz, asta il face indezirabil. Fii atenta cum comunica cu alte persoane si o sa iti dai seama daca ce zic eu are sens sau nu.
Ca are o fixatie pentru tine este evident. Poate ca ar fi vrut sa fiti impreuna, dar asta inainte sa iti faci iubit si nu i-a iesit, acum incercand sa isi exprime supararea.
Ca sfat, as zice sa nu il bagi in seama, sa iti vezi de propriile treburi, de prietenul tau si sa nu il lasi sa interfereze cu viata ta. E un om dubios.
Cat despre episodul de la ora de psihologie, parca ar fi un univers paralel, dar asta din cauza ca lumea nu prea stie mare lucru. In cazul in care s-ar sti mai multe, ar fi alte reactii.
Crec te place da ii e aiurea sa recunoasca si incearca sa mascheze asta purtandu-se radical urat.
Sau cand zice ca esti urata sau oribila o zice in gluma sa te tachineze si o iei tu prea personal
Ori pur si simplu e bully si tu esti victima aleasa
Din câte ai spus cred că acel tip vrea să îți atragă atenția, probabil te place.
Dacă ții la iubitul tău ar trebui să ignori acel tip, fii indiferentă la orice ar spune și va înceta la un moment dat.
"Ma place sau e doar o persoana oribila?"
Persoana oribila 100% e, iar ca te place e 50/50.
Pai eu, daca as fi in locul tau, l-as reclama la diriginta, director, iar daca insista si la Politie. Pur si simplu nu inteleg cum unele fete suporta mitocaniile astea. Reclamatii, Politie, judecata, asa ii calmezi. Nu trebuie sa suporti niciun taran prost cu apucaturi de Tritenii de Sus.
Salut,ei bine e greu de spus de ce se leaga de tine, dar e clar ca nu o face fara motiv.E posibil ca astfel sa vrea sa iti atraga atentia, poate si simte ceva pentru tine dar nu vrea sa recunoasca la nivel de constient aceste sentimente, si prin faptul ca te tachineaza incearca sa se minta pe sine insusi ca nu are de ce sa-i placa de tine.Ar mai fi posibil ca sa fie unul din acei oameni care traiesc pe baza suferintei altora, si vazand ca glumele lui te deranjeaza, sa-i faca placere sa te ia in ras.Incearca sa nu-i atragi prea multa atentie.Stai linistita, profesorul a vrut astfel sa il faca sa nu se mai lege de tine pentru ca daca el va intelege ca cei din jur il considera indragostit de tine, el va incepe sa te evite.Sunt singur ca colegii tai stiu bine ca tu nu il placi, dar doar fac astfel glume pe baza voastra.Nu atrage prea multa atentie acestui om, arata indiferenta asupra glumelor lui prostesti, si nu arata ca te afecteaza prea tare. Faptul ca observa mereu ceva la tine e deja un semn ca te urmareste atent si ca nu isi ia ochii de pe tine. Poti cere si ajutorul dirigintelui, al profesorilor sau al parintilor.
patrizia696 întreabă: