| melyyy a întrebat:

am o problemabig grin un tip se tot tine dp minelaughing ma tot contacteaza pe mess, intr-un timp il aveam la ignor( sta in ales oras ca mine) dar l-am scos, nu mai stiu din ce motivthinking oriqm i-am spus sa ma lase in pace ca nu sunt de nasu lui si nu ii dau nr de tel( mi-l tot cere) cum scapati de asemenea pacoste? a trecut cineva prin aceeasi situatie? cum ati procedat?
ps: o tine asa de un an!

5 răspunsuri:
| Bya132 a răspuns:

Pai, pur si simplu! Nu il mai baga in seama.Va renunta mai devreme.Sau mai tarziu...

| Play4Fun a răspuns:

Vorbeste si tu cu frumosul cu el si intreaba-l ce vrea de la tine... poate te place.

| melyyy explică:

O tine asa de un anlaughing nu cred ca e genu care sa renuntewinking

| FathaAceea a răspuns:

Drateaza'l cu indiferenta!
nu-l baga in seamna!
...
Sau incearca sa faci tot ce zice pentru ca o sa vada ca nu e misto sa te "contoleze"
daca vrea nr tau de tel dail
daca vb cu uh pe mess raspunde'i si streseaza'l cu intrebari ridicole
sper sa-ti fie de foloshee hee
funda? plzZzbatting eyelashes

| XKidutzaa a răspuns:

Pey. e cam ciudat dar stiu cum e.am trecut prin asta dar nu pe mess.si mai rau.prin telefon, un obsedat nu stiu de unde asvea nr meu ma stresa in continuu. l-am bagat sai la lista de respingere dar degeaba. a tinut-o asa 1 an jumatate...am scapat de el sunandu-l si eu (cu zici uh pe mess...conatcteaza-l uh si zi ce vrea de la tine si pune-i intrebari stupide dar nu il lasa in pace dupa aceea te va implora sa il alsi in pace) eu asa am facut si baiatul avea 17 ani deci.mult succes.plsss funda?