Buna,in primul rand trebuie sa iti pastrezi calmul si sa nu mai fii asa"distrus" cum spui tu.Pana la urma, nu esti singurul baiat caruia i se intampla una ca asta si nici fata respectiva nu este unica in lume.Gandeste-te ca mai sunt fete si mai frumoase si mai destepte decat fata respectiva si probabil vei avea mai multe sanse la una dintre ele. Dupa parerea mea,nu ar trebui sa te bagi in relatia lor,doar gandeste-te,daca fata respectiva te placea asa de mult cum spui tu si cum ai placut-o tu,nu isi mai facea iubit.Te astepta pe tine,dar probabil ca intre timp, a ajuns sa il placa pe acel baiat mai mult decat pe tine, si de asta acum sunt intr-o relatie. Daca esti distrus si trist nu rezolvi nimic, ii vei demonstra fetei respective ca nu stii sa faci fata unor astfel de situatii iar pe urma, chiar ca nu vei mai avea nicio sansa la ea. Iesi cu prietenii, distreaza-te si vei vedea ca va aparea o fata care sa te placa si cu care sa fii impreuna. Sper ca te-am ajutat.Bye!
Hey! Eu cred ca cel mai bine e sa lamuriti situatia, si asa vei vedea daca mai ai sau nu sanse. Vorbeste cu ea, in particular, serios, si spune-i ca sentimentele tale inca sunt vii! Daca iti raspunde asa cum speri tu, atunci bafta...
Dar daca nu... sfatul meu ar fi sa uiti de ea cat mai repede cu putinta, si sa deschizi larg ochii! In jurul tau sunt o mie si una de fete. Din astea iti poti alege una care sa-ti placa, si ea la randul ei sa-ti raspunda la fel. Desi gandul tau va fi tot la ea, in timp o sa vezi ca-ti vei crea sentimente pentru alta, si aceea, care e cea mai speciala pentru tine acum, va ramane in ochii tai ca o buna prietena!
Sper ca ti-am fost de ajutor! Succes!
Cel mai bine e sa iti vezi de treaba ta, dar totusi ai putea sa iti gasesti si tu pe cineva daca ea mai tine la tine nu va ramane indiferenta daca nu, inseamna ca nu ii pasa de tine si cel mai bine e sa o lasi in pace
dandk întreabă: