| xVogue a întrebat:

Am o problema de ceva vreme...Prietena mea s-a impacat cu fostul ei gagic pe care il iubeste de 2 ani de zile. Inainte stateam toata ziua cu ea nu era nici o problema, radeam impreuna, infine cum fac cele mai bune prietene. Prietenul ei nu ma prea suporta deoarece e un vagabont de asta de cartier si eu pur si simplu nu am rusine de el. Prima data cand l-am cunoscut am inceput sa ne "intepam" aruncand cuvinte urate unul altuia. S-a uitat oricum faza aia dar infine. Nicidecum nu ma suporta si sincer nu prea stiu de ce intr-o vreme chiar ne intelegeam ok sa zic asa de dragul prietenei mele cele mai bune dar din pacate iar a inceput sa se comporte urat cu mine. Ce sa zic despre prietena mea nici ei nu ii convine din cate stiu, a vorbit cu el despre asta dar el e foarte incapatanat si nicicum nu ii sunt buna. Din partea mea nici ca mi-ar pasa parerea lui, dar in ultima vreme ma simt foarte distanta de prietena mea cea mai buna..adica nu suntem deloc cum eram...chiar nu stiu ce pot sa fac sa fie bine. Nu vreau sa pierd o prietena asa de buna din cauza unui dobitoc incapatanat.

1 răspuns:
| likeblue a răspuns:

Tu tragei mai multa atentie. Tu intreab-o: Ma alegi pe mine cea mai buna prietena sau pe el? daca iti va spune pe ambii atunci ea singura nu stie pe care sa-l aleaga,, dar daca la tine atunci tine mai mult la tine. daca a zis ca el inseamna ca la el. laughing