Dupa parerea mea, tu nu vrei atentia lui acum, vrei banii lui. Inteleg ca ti-a fost greu fara el, insa vei parea o interesata in ochii lui. In fine, vei primi banii, cel putin asa cred eu!
Sunt in aceiasi situatie ca si tine, dar cred ca din moment ce nu s-a interesat deloc de tine (la fel ca in cazul meu) nu iti va da decat daca vrea intr-un fel sa isi rascumpere greseala prin bani. Dar incearca sa nu il bati la cap si sa nu il intrebi din prima, eu zic sa il iei usor sa petreceti timp impreuna si apoi sa il intrebi...
Eu zic să nu-i ceri bani... prima dată îl cunoşti, te împrieteneşti cu el şi după un timp îi ceri bani Dupa aia va zice că vrei să-l cunoşti numai pentru bani.
Nu cred ca ai vreo sansa daca el nu sa interesat de tine si nici macar cu mama ta nu a vorbit inseamna ca tu reprezinti pentru el doar "o aventura" din tinerete.
Totusi ai putea sa incerci sa dai de el si sa vb. cu el intrebandul ...de ce?
Dupa prima discutie o sa iti dai seama ce fel de om este daca este mai distant si vb. pe un ton mai rece si mai agresiv
inseamna ca nu pre ai sanse si lui nu ii pasa de tine.
Nu ii poti cere bani asa direct vb. cu el, iar dupa acea incearca sa ii spui ca ai nevoie de un laptop ca iti trebuie iar mama ta nu isi poate permite sa iti cumpere si tot asa.
daca el e un un prapadit alcolic sanse 0.
Tu ar trebui sa primesti pensie alimentara dar probabil o ia mama ta dar daca nu a luat asa ceva si tacatu nu vrea sa dea vb. cu un avocat si poate intra la inchisoare.
Eu cred ca daca nu s-a interesat pana acum deloc de tine nu iti va da nici un ban pentru ca ia incearca sa vezi prin ochii lui daca iar fi pasat sar mai fi interesat de tine dar daca nici nu sa interesat de abia stie ca existi adica e ca pe cum tiar cere tie stiu si eu cineva care nu l-ai mai vazut e 13 ani 700 lei sa fim seriosi tu iai da?(fara suparare)
Te doare? tu vrei doar bani, nu? nu iti va da sa stii daca nu a vrut sa auda de tine!
Multumesc pentru raspunsuri unele bune altele mai proaste... pentru ca el nu vrea sa ma vada sau din astea si sunt hotarat pana la capat sa imi dea bani! luna asta in decembrie e ziua mea implinesc 15 ani si trebuie macar atat! O sa dau funda celui mai bun raspuns in max 1 zi! Stima!
Dupa parerea mea ar trebui sa iti dea chiar si mai mult mai ales daca nu a platit pana acum pensia alimentara a ta ai putea sal dai si in judecata si sa iti plateasca lunar o anumita suma de bani.700 lei este o suma foarte mica dar depinde si de situatia lui ar trebui sa-ti dea dupa parerea mea mai ales ca vin si sarbatorile si nu te-a ajutat cu nimica. incercarea moarte n-are bafta.
Eu sincer zic să nu îi ceri din prima bani nu cred că e atât de bleg încât să nu-şi dea seama că vrei banii lui. distrează-te cu el măcar o lună dacă staţi în acelaşi oraş, mergeţi la cofetări, la film..etc şi apoi milogeşte-te pe lângă el că vrei un laptop (dar să nu te exprimi ca şi cum i-ai cere lui :p ) baftă!