Parintii tai te iubesc mult nu iti face griji. chiar daca nu iti arata. fa'l de andreas sa fie apropiat de tine, tine'l foarte aproape si cand si cand se asteapta mai putin doboaral
Te-ai gandit ca Andreas vrea doar sa fie iubit?
HAAAAAAAAAAAAAH ce glume proaste fac, e tigan, vrea doar telefoane.
Mai mult este in subconstientul ei, ca daca avea un frate mai mic tot asa se intampla, asa s-a intamplat si cu fratele mai mare, cand vine cineva mai mic, cel mai se simte inlocuit, toti ii acorda atentie celui mic. haaaaaaaaaaaaa nu mai fiii rasist!
Eeeeeeeeeeeeeeiiiiiiii, prejudecaaaaaaaaaaaaaaaati
In cazul ala asta e melodia mea https://www.youtube.com/watch?v=hqIsc8ooXug (glumesc si eu :)) )
I'm not nigga, i'm nutella ))
Ce telefon ai?
Allview a5 quad, de ce?
Mai verifica odata, vezi, il mai ai? Magie
#NIGGA #"NUTELLA"
Pffoai si cat m-am chinuit pana am gasit ce telefon am ) it's here...
Acum isn't. Nu poti subestima un Nigga.
Il rezolv eu daca vine la mine! negru de origine sa fie, nu rrom, daca'i negru nu mai scapa de mine, pleaca extenuat! muhahaha
Rasista. RASITA. Ce-ai cu tiganii? Ce? Nu sunt si ei oameni?
btw (cica btw, dar nu are nicio legatura cu subiectul... ), cati ani ai?
Pai na rromi sunt romani, romani medie de 13 16. nigga'ul medie de peste 20 ) by the way... )
sunt in legalitatede de 3 luni
Nu prea ma intereseaza statisticile.
Lungimea baghetei sau magia din spatele ei?
As opta pentru magie. hihi
Te contrazici?
Magia nu e direct proportionala cu lungimea.
Radeam un pic, nu as vrea un nigga in pat, m'ar rupe imediat, vreau una medie dar magica
Stiu... Doar mie mi se pare ca am deviat de la Andreas asta?
Cati ani ai?
Sincer?
DA, daca vrei imi poti lasa mesaj
Am 14...
Poker face :/, hihih nu conteaza varsta ci mentalitatea )), esti de treaba!
Mrrr, ty Si tu...
Meowww :))) :*
Parintii tai nu vor renunta la tine, cum sa crezi una ca asta .
Nu mai fi geloasa...
Tine-ti prietenii aproape, iar dusmanii si mai aproape, fa-l pe Andreas sa aiba incredere in tine, imprieteneste-te cu el si o sa gasesti pe parcurs o cale de a le dovedi alor tai cum este el de fapt, daca chiar consideri ca e necesar