| Kathy21 a întrebat:

Buna TPU am o problema. De un timp mama are o femeie care o ajuta la treaba ( traim la tara). Femeia aceea are doi copiii. Andreas si Robert. Andreas are vreo 12 ani si Robert 14. Andreas este toata ziua numai cu fratele meu impreuna. Fratele meu are 19 ani! Si intr-o seara l-am auzit pe Andreas cum i povestea niste minciuni la fratele meu i-am spus la fratele meu ca nu este adevarat ce i-a povestit dar l-a crezut pe Andreas. De atunci toata familia mea vorbeste despre el. S-au mai intamplat multe lucruri unde el ma inlocuia. Ce sa fac? Chiar si mama mea tine la el foarte mult. I-am spus si ei ca sunt geloasa dar a zis ca ce am cu el ca el este sarac, etc. Da este Tigan! Si nu inteleg de ce vrea Andreas sa ma desparta pe mine de Familia mea. Intr-o seara am fugit de acasa din vina lui! Si tot nu s-a intamplat nimic.Ce sa fac? Mama a spus ca tine la el pana cand il vede cu o tigara in gura iar eu am pus pe cineva sa i faca o poza iar el l-a prins numai cum tinea tigara in mana. Acel cineva i arata astazi poza si nu stiu daca asta o sa ajute la ceva. Ce sa fac? Nu mai pot. Am 14 ani. Ajutati-ma cu un sfat, o parere orice.

30 răspunsuri:
| Bianca1001Bia a răspuns:

Parintii tai te iubesc mult nu iti face griji. chiar daca nu iti arata. fa'l de andreas sa fie apropiat de tine, tine'l foarte aproape si cand si cand se asteapta mai putin doboaral

| iSwag a răspuns (pentru Bianca1001Bia):

Te-ai gandit ca Andreas vrea doar sa fie iubit?

HAAAAAAAAAAAAAH ce glume proaste fac, e tigan, vrea doar telefoane.

| Bianca1001Bia a răspuns (pentru iSwag):

Mai mult este in subconstientul ei, ca daca avea un frate mai mic tot asa se intampla, asa s-a intamplat si cu fratele mai mare, cand vine cineva mai mic, cel mai se simte inlocuit, toti ii acorda atentie celui mic. haaaaaaaaaaaaa nu mai fiii rasist!

| Bianca1001Bia a răspuns:

Mie imi plac negrii! laughing) ehhhh stii tu de cee! ( glumesc ) laughing)

Eeeeeeeeeeeeeeiiiiiiii, prejudecaaaaaaaaaaaaaaaati
In cazul ala asta e melodia mea https://www.youtube.com/watch?v=hqIsc8ooXug (glumesc si eu :)) )

I'm not nigga, i'm nutella laughing))

Ce telefon ai?

Allview a5 quad, de ce?

Mai verifica odata, vezi, il mai ai? Magie

#NIGGA #"NUTELLA"

Pffoai si cat m-am chinuit pana am gasit ce telefon am laughing) it's here...

Acum isn't. Nu poti subestima un Nigga.

Il rezolv eu daca vine la mine! negru de origine sa fie, nu rrom, daca'i negru nu mai scapa de mine, pleaca extenuat! muhahaha

Rasista. RASITA. Ce-ai cu tiganii? Ce? Nu sunt si ei oameni?

btw (cica btw, dar nu are nicio legatura cu subiectul... happy ), cati ani ai? laughing

Pai na rromi sunt romani, romani medie de 13 16. nigga'ul medie de peste 20 laughing) by the way... laughing)

sunt in legalitatede de 3 luni

Nu prea ma intereseaza statisticile.
Lungimea baghetei sau magia din spatele ei?

As opta pentru magie. hihi

Te contrazici? happy

Magia nu e direct proportionala cu lungimea.

Radeam un pic, nu as vrea un nigga in pat, m'ar rupe imediat, vreau una medie dar magica big grin

Stiu... happy Doar mie mi se pare ca am deviat de la Andreas asta? laughing

Cati ani ai? laughing

Sincer? laughing

DA, daca vrei imi poti lasa mesaj

Am 14... laughing

Poker face :/, hihih nu conteaza varsta ci mentalitatea laughing)), esti de treaba!

Mrrr, ty laughing Si tu... happy

Meowww :))) :*

happy

| iSwag a răspuns:

Parintii tai nu vor renunta la tine, cum sa crezi una ca asta happy.
Nu mai fi geloasa...

| GgAnett a răspuns:

Tine-ti prietenii aproape, iar dusmanii si mai aproape, fa-l pe Andreas sa aiba incredere in tine, imprieteneste-te cu el si o sa gasesti pe parcurs o cale de a le dovedi alor tai cum este el de fapt, daca chiar consideri ca e necesar