Poate, daca puneai o poza, puteam sa te ajutam mai mult. Parerea unui om batran: frumusetea externa nu conteaza. Am fost casatorit inainte de actuala sotie. Prima a fost foarte frumoasa. N-a durat. A doua am cautat intentionat una mai putin frumoasa. Am 22 de ani de la casatorie si ne iubim poate mai mult ca la inceput.
Atata timp cat tu afirmi ca alti baieti se holbeaza la tine inseamna ca tu ai o parere proasta despre tine si tu isi imaginezi asta ca esti urata,cei drept o fata ovala lunga nu-i simetrica,ce nu-i simetric nu-i frumos de acord cu tine,tu consideri acel baieti ca fnd ratati banuiesc ca ai asteptari mari vrei si tu cum vreti toate dar nu recunoasteti baieti frumosi,inalti,bine facuti,e baieti aia vor si ei fete frumoase, cu fata simetrica, corp bine facut, deci numai considera pe alti ratati fizic asa mereu vei fi nemultumita cu tine si cu baieti din jurul tau, daca esti urata cautati unu ca tine parerea mea, rar vezi un tip frumos cu una urata sau invers in majoritatea cazurilor specia noastra cand e vorba de ales partenerul ne alegem parteneri pe masura noastra, tu esti tanara visezi la baieti frumosi te inteleg dar in timp te vei maturiza, multa bafta
Ultima parte ai remarcat-o foarte bine. Nu multi te pot ajuta dar este bine ca te descarci. Si poate o sa reusesc sa iti mai ridic putin moralul
Hm... Problema de care vorbesti tu... Multe fete si nu numai fete se confrunta cu ea. De fapt nu este o problema cum crezi.
Nu te critic, de altfel nu fac asta
Cu ce sa incep... As putea sa zic ca esti om in primul rand. O persoana care tine in ea o dorinta. Asta ne aseamana cu ceilalti. Dar nu vreau sa trec in partea "profunda" a lucrurilor. Poate in alta intrebare
Sa revin la intrebarea ta. Ai un corp frumos cum ai zis. Asta e bine. Te simti bine in el?
Nu trebuie sa astepti sa iti spuna cineva ca esti frumoasa ca tu sa crezi asta. Practic ce inseamnsa sa fi frumoasa? Sa fi sexy? Sa poti sa dai pe spate orice baiat? Nu cred. Tu esti frumoasa in ochii cui te vad asa.Tu nu te vezi asa desi cum ai spus ai o privire frumoasa.
Cum am mai zis si altora. E ca la arta. Tot ce iese din mana ta, nu il consideri frumos pana cand nu iti spune cineva. Cel putin asa e la mine cand fac unele desene sau ceva funny \uneori este nevoie de altii sa imi spuna cat de frumos a iesit. Asta pentru ca nu vad eu.
Tu nu te vezi. Poate nici altii nu te vad, sau poate ca nu iti spun tie asta. Tu stai linistita. Tot ce conteaza o sa fie spus. Tu trebuie sa astepti.
Lasa parintii si parerile lor.
Cat despre baieti. O sa vina si ei Dar tu ai spus ca mai intai tu trebuie sa te vezi frumoasa.
Uite ce descriere frumoasa ai facut.
Gandeste-te ca o minte asa frumoasa traieste tot intr-un corp frumos
Eu unul nu te-am vazut, dar probabil daca as face-o ti-as zice ca esti frumoasa xD, macar sa iti mai ridic moralul daca nu ma crezi.
Esti naturala, si esti norocoasa. Fi asa in lumea asta in care totul a luat-o razna
Sincer nu cred ca te-am ajutat prea mult dar macar putin sper sa o fi facut-o. Sper sa nu fi zis ceva gresit
Fata asta de mai jos e frumoasa pentru cineva pe bune?
http://assets.perfecte.ro/......-are_3.jpg
Nu chiar...
Atunci de ce sa ne mintim cei frumos e frumos pentru toata lumea ce naiba
http://assets.sport.ro/......-arata.jpg
Da man.
E cum spune mama ta ești complexată și plus că ești mai frumoasă ca ea.
Cât despre ce ai spus tu acolo rezultă că tu nu numai că vrei să fi frumoasă pentru tine ci și pentru băieții care au cunoscut o grămadă de fete vezi să nu fi decât un simplu trofeu.
De machiaj aș putea spune că te cam tentează doar că mama ta nu îți permite
Acum despre micile tale imperfecțiuni care te fac să gândești astfel, poți face un cântăreț să cânte dacă el crede că nu, adică sigur poate cânta dar va primi reacția la care se gândește.
CEEA CE POȚI FACE E SĂ GÂNDEȘTI DIFERIT.
Cât despre colega ta, cred că ești puțin invidioasă nu e nevoie să negi.
Ai mai multă încredere în tine pe viitor, baftă!
Sunt constiienta de asta, dar nu ma laudam
Nu te-am vazut si probabil nu o sa te vad vreodata dar totusi, este o chestie psihologica, mai intai invata sa te placi tu singura si dupa o sa te placa si cei din jur, daca cumva asta vrei. Cat despre frumusete, orice ai face niciodata nu o sa iti ajunga daca o vrei cu atata disperare. Caracterul spune totul despre om si il face sa fie placut dar nici nu te condamn ca traiesti in Romania iar acolo treburile sunt mereu pe dos.
Nenea, am cerut eu vreo parere si nu stiu? Esti bagator de seama? Mi-am spus parerea si este nevoie sa te bagi tu repede? Te rog frumos sa iti vezi de ale tale. Este normal sa imi fac o parere din tot ce a spus ea si sa spun ce cred. Si apropo, nu este frumos sa te apuci sa postezi poze cu fete pe aici, chiar nu este nevoie, nu ajuta la nimic, decat arata ce nivel "ridicat" de inteligenta ai. O zi buna iti doresc!
Toata lumea judeca, altii mai mult, altii mai putin, iar in ro se judeca exagerat de mult luand in considerare conditiile , oricum ai grija de tine si numai baga in seama ce spun altii si chiar vorbesc serios, o sa te simti mult mai usurata cu timpul, ai grija de tine :*