| OmSecret a întrebat:

Am o problema! Deci imi place de o fata(este cu 1 an mai mica eu sunt a8a ea a7a).Totul a inceput la inceputul scolii cand am vazut-o m-am indragostit de ea.Cand o vad imi bate inima tare,am fluturi in stomac,imi inghit limba, ma inrosesc, o visez, ma gandesc intotdeauna la ea.Am vorbit cu ea doar pe Facebook.Deci i-am spus unui coleg ca-mi place de fata aceea si intr-o pauza colegii ei au sarit pe mine ca o plac, ma place, sa ne combinam.Nu este pauza cand sa ma intrebe si eu practic nu zic nimic.Comportamentul fetelor din clasa aia de luni este altcumva ma saluta, se uita la mine, imi zambesc...Acum si comportamentul ei este altul.Nu mai iese din clasa numai cand merge la magazin sau la baie.Pana acum in fiecare pauza era pe hol.Cred ca s-a suparat.Si colegii ei o streseaza cu mine o mai cheama cateodata afara adica o striga si zice,, hai afara ca vrea sa te vada cel care te place"practic ma rusinez si intru in clasa.Nu mai imi raspunde la mesaje pe Facebook.Vineri cand mergea la baie a trecut pe langa mine ea si o colega si fata aceea a inceput sa rada, sa o impinga in mine si i-a spus ca eu o plac. Vreau sfaturi.Ce sa fac?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| minionforever2005 a răspuns:

Pai, eu zic sa incerci sa-i explici cum a stat toata faza, adica...practic cum ne-ai explicat noua. Cel mai bine ar fi la telefon sau pe messenger daca va preseaza colegii.
Daca simte ceva pentru tine, va intelege, dar oricum trebuie sa ii spui ce s-a intamplat si ce simti pentru ea. Fii direct!

| OmSecret explică (pentru minionforever2005):

Nu imi mai raspunde la mesaje

| minionforever2005 a răspuns (pentru OmSecret):

Pfff... Atunci nu mai stiu, scuze!

3 răspunsuri:
| Chris262004 a răspuns:

Încearcă să nu ai emoții și să fii tu însuți să nu te prindă transpirații Așa eram și eu Stai liniștit