anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,TPU! Am o problema.Deci,vreau sa slabesc. Am o pofta nebuna de dulciuri si burta mea,offf... Nu stiu ce sa mai fac. Ce imi recomandati? Dar nu diete online, ceva ce ati incercat si a functionat. Mentionez ca am 15 ani si am 56 kg. Am citit pe internet ca normal,la varsta mea, ar trebui sa am 49-50 kg...Ce sa fac? Cand imi iau o bluza,un tricou mai stramt, burta este oribila,incerc atunci cand ies la tabla,sau discut cu un coleg sa imi trag burta( stiti voi, vechea metodalaughing) Ce sfaturi aveti?

Răspuns Câştigător
| Psihedelic777 a răspuns:

Pai la inceput o sa fie foarte greu, stiu din propria experienta.Insa o sa te obisnuiesti.Iar metoda e simpla.Un om in medie mananca 2000kalorii pe zi, ei bine pentru a slabi mananca 1500 de exemplu. Poti manca orice atata timp cat stii cate calorii are.Deci mananca mai putin si alimente nu foarte bogate in calorii.De asemenea potia dauga si miscare.Iar faza cu dulciurile renunta la ea repede ca iti spargi organismu grav.Si ingrasa FOARTE mult si nu-s bune deloc, deci daca ai renunta la dulciuri ar fi un pas enorm.Bafta

| Kate20 a răspuns (pentru Psihedelic777):

O sa incerc sa mananc, dar cu masura. O bucatica mica de ciocolata nu cred ca imi va face asa rau... Dar, nu stiu daca reusesc sa ma abtin. Daca nu mai raspunde nimeni, iti dau funda, dar mai astept.

| Psihedelic777 a răspuns (pentru Kate20):

Stiu din propria experienta cat de greu este sa te abti de la anumite mancaruri si eu fiind gurmand.Insa dupa c em-am educat sa manan mai putin, am slabit super repede si ma simt excelent, asta fara sa faci vreo dieta draconica sau nu stiu ce.

3 răspunsuri:
| OriceNumaiEuNu a răspuns:

Te pot ajuta eu. iti pot spune ce am facut eu sa slabesc. am fost si eu aproape de obezitate acum ceva timp. dar e mult de munca si nu iti pot spune aici pentru ca trebuie sa vad cum evoluezi si sa iti spun ce trebuie sa faci. daca vrei lasa-mi mesaj pe privat cu id tau si te ajut cu mare placere. Numai bine!