| Simona418 a întrebat:

Buna TPU, am o problema destul de deranjanta la scoala. Joi eram in pauza cand o colega de a mea mai rea, a inceput sa ma ia de par si sa ma tarasca prin curtea scolii. Eu tipam la ea sa ma lase ( ma durea extrem de rau parul), iar ea a zis ca singurul mod in care ma poate lasa in pace, este sa ii ling pantoful murdar. Eu asta am facut din cauza fricii si durerii iar totii cei din curtea scolii au inceput sa faca un cerc care ma inconjura si sa urle toti "limbuta murdara" in coontinu. Acum ma simt super trista si nici nu mai vreau sa apar la scoala. Vineri au inceput toti sa strige acelasi lucru si am plecat dupa 15 min de la scoala. Ce as putea sa fac sa nu ma mai stie lumea de "limbuta murdara"?

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Despre ce scoala vorbesti, fetita?
Scolile nu au inceput inca... laughing

| dullcat a răspuns:

Cum erai tu joi la scoala daca nici macar n-a inceput inca noul an scolar?

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Ce căutai la școală atunci?
Din câte știu în Republica Moldova se începe pe 1, iar în România pe 11, asta dacă nu cumva faci școala în altă țară?
Lăsând faza de interogatoriu, acest caz dacă este unul adevărat trebuie raportat la poliție sau chiar părinții să vină să discute cu dirctorul/ directoarea și dirigintele/ diriginta, un astfel de comportament nu este normal.
Mai exista opțiunea de transfer.