| AnacameLia22672 a întrebat:

Am o problema destul de majora.A venit vacanta de iarna, adica asta cu sarbatirile, parintii mei au un magazin si stau toata ziua acolo.Problema e alta,simt ca nu ma apreciaza deloc, ma fac sa sufar foarte mult, plang din cauza lor.De exemplu,ieri am facut un vaccin si azi m-a durut mana foarte rau, capul, m-am simtit foarte rau si am stat cam toata ziua in pat.Cand au ajuns acasa parintii,mami a incrput sa imi zica ca nu fac nimic,ca tremur din toate oasele,ca stau toata ziua in pat,i am explicat ca ma doare mana si mi-a zis ca ma doare ca nu fac nimic. Apoi, tatal meu a inceput sa tipe la mine pentru ca era o lumina aprinsa, etc.Ma simt foarte rau

2 răspunsuri:
| Ara997 a răspuns:

Se zbat si ei pentru o bucata de paine, ei nu "stau" eimuncesc la magazinul ala, intelege-i daca sunt obositi, maiajuta-icu curatenia in casa, mancare etc..si vor aprecia. demulte ori stresul cotidian isi pune puternic amprenta pe oameni si astfel relatiile dintre parinti si copiii se strica si nu neaparat din cauza copiilor.

| AlexSandu17 a răspuns:

Cand au o dispozitie mai buna, explica-le ca te ranesc unele lucruri pe care le fac ei. Spune-le ca ii intelegi ca muncesc atata etc., dar sa te inteleaga si ei la randul lor pe tine. Discuta de cate ori ai ocazia pe tema asta si incercati sa fiti empatici unii cu altii.