| MayaVines a întrebat:

Am o problema destul de mare. Cam de 2 ani m-am mutat la o scoala noua. Toti eram noi in acea scoala, deci ne-am acomodat destul de usor. Problema e ca...eu sunt foarte schimbatoare si treaceam de la o prietena la alta, si au aparut barfele, however, mi-am facut o prietena mai buna, pana la Craciunul anterior cand ne-am certat groaznic si nu ne-am mai vorbit cam 3 luni. In acest timp eu am stat cu o alta fata (x2) si dupa m-am impacat cu acea fata (x1), lasand-o pe x2.

Okay

In astea trei luni x1 m-a barfit si toata lumea ma ura efectiv.

V-am spus astea ca niste "puncte de reper". In scoala asta sunt foarte multi copii bogati, insa familia mea nu este una de "bani gata" dar nu suntem saraci Doamne fereste! si din nou am fost barfita pentru asta. X1 este foarte populara, iar eu obisnuiam sa fiu cea populara in oricare scoala/loc, si m-am simtit destul de nasol cand am vazut ca nimeni nu ma prea suporta, asa ca m-am cam inchis in mine...

Scoala asta are un nivel mai ridicat, iar eu nu ma descurc deloc la matematica. Cu chiu cu vai mi-a iesit media 8 si 7 in sem II.
Acasa, datorita acestor probleme de la scoala plangeam mult si nu ma mai ocupam asa mult de scoala, nu imi prea pasa, ma lenevisem.
Ma certam mereu cu mama pe tema scolii. Primisem un telefon nou, incepusem sa ma inteleg cu colegii si vorbeam mult cu ei pe grup, imi facusem si instagram, eram obsedata. Si nu ma mai ocupam deloc de casa...din nou, certuri cu parintii.

Ok acum trecem la subiect, m-am lenevit rau, am luat 4 in teza dar mi-a iesit media 8, mama nu m-a certat dar a fost dezamagita, nu imi place sa fiu asa, vreau sa ma chimb, ce sfaturi imi dati?

Răspuns Câştigător
| Ally02 a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu mama ta, de fapt cred ca mai bine vorbeste cu prietena ta (ca zici ca acum ai prieteni) si nu conteaza daca nu ai asa multi bani ca ceilalti. Nu trebuie sa fii neaparat populara..chetii de genul. Chiar nu vad rostul. Nu te intereseaza ce spun ceilalti. Daca vrei sa te schimbi (in binelaughing ), eu zic sa fii mai buna, adica sa nu schimbi lumea asa una dupa alta si sa va ascultati una pe cealalta si mda. o sa te schimbi. Daca tu chiar vrei, o sa vina de la sine