Poate acesta nu este motivul adevarat.Pentru o simpla gluma nu cred ca te-ar bloca daca nu aveti si alte mijloace prin care sa vorbiti.Probabil este plictisita/satula de tine.sau esti stresant.Sa vorbesti in fiecare zi cu cineva, devine stresant (daca nu e persoana de care ii place)
Ignor-o, când o să realizeze că s-a supărat dintr-un motiv aiurea, o să-i treacă.
Daca tot a zis ca am zis acele chestii, si daca vede asta vrea doar sa imi cer mii de scuze, dar nu i-am zis asta niciodata, stiu ce vorbesc
Aici mai este o problema, nu avem prieteni comuni
Daca te-a blocat nu prea mai ai cum sa incerci sa ii explici ca a inteles gresit. Poate doar daca aveti prieteni comuni, sa ii rogi sa ii transmita un mesaj din partea ta.
Si ce daca te-a blocat? daca chiar tii la ea si vrei sa va impacati, fa-ti alt facebook si scrie-i doar odata cum se zice "una mare si buna". Dupa aceea va vedea efortul depus si isi va da seama ca era "doar o gluma" si ca iti pare rau.
Bafta!
Da, nu are nici cont pe facebook
Nu stiu ce sa zic..indura si ai mai mare grija la ce scoti pe gura data viitoare.
Sfatul meu este sa nu renunti si fii convingator cand vorbesti cu ea iar daca te ignora spune-i ca greseste si las-o sa faca ce vrea mai sunt si alte fete.
Multumesc frumos!