Esti o panarama. Daten ***, ce dreacu, in primul rand ce vorbesti cu alti despre problemele din relatie? Unde *** ai auzit pe cineva inteligent ca face asta? Aaaa, fetele trebuie sa fie unite. Fa capra, nu adunati mai multe capete, ci folositi fiecare cate 5% din cat creier ati putea avea in mod normal. Acuma asculta aici rozatoare anonima, in primul rand nu numai tu l-ai ales pe celalalt, si el tea ales pe tine. O fi el cum o fi, dar e prostia ta acuma. Vrei sa fi cu altu? Termina mai intai cu el cu cartile pe fata dupa ce ii spui ce panarama ai fost si ca l-ai si inselat. Contrat opiniilor curvelor si cretinilor cum ca trebuie sa te culci cu o persoana ca sa o inseli, e indeajuns si un sarut. Daca credeti altceva, va includeti in una din cele doua categorii. Vorbeste cu el, intreaba-l daca te iubeste, vezi ce poti repara, fi sincera si dupa aia gandeste-te la alta relatie. O vorba noua, A shoulder to cry on becomes a dick to ride on. Tradu cu restul creierului pe care il mai ai. Dupa aia intreaba de grasut.
Deci. Uita-te si tu cate greseli ai facut. Nu e corect sa vorbesti despre problemele din relatie cu altii, ar trebui sa discuti cu prietenul tau actual si sa le rezolvati. Mai ales ca ai apelat la un alt prieten, baiat fiind. Asta nu e corect fata de perechea ta. Alta greseala facuta de tine a fost sa ii spui ca iti place de el, odata ce tu esti intr-o relatie. Nici asta nu e corect. Si ce legatura are cererea in casatorie? Adica ce se grabeste? Nu ai idee cate ai facut si asta ti-o spune o pustoaica. Ar trebui sa vorbesti deschis cu partenerul tau si sa rezolvati problemele ( daca tii cu adevarat la el ) si renunta la ideea cu casatoria. Ar trebui sa ii explici prietenului tau ca ai facut o greseala si ca s-a grabit sa traga concluzii, ca si tine de altfel. Si tu mai intrebi de fizic!? Crezi ca o sa te descurci cu toate astea? Ca sa nu fiu rautacioasa, fizicul conteaza si el intr-o oarecare masura, dar sentimentele sunt mai puternice. Sincer, acum imi pare rau pentru actualul tau iubit... Ar trebui sa te gandesti serios la tot, foarte serios.
Imi pare rau, nu prea vad sa tii cont de sfaturile nimanui de aici, ai o personalitate care lasa de dorit, rog deci colegii sa nu se mai oboseasca inutil, sunt si altele de spus...
Nu o sa te casatoresti anul acesta sigur, cel putin asa rezulta din ceea ce vad eu, si mai vad ca nu o sa ramai cu niciunul dintre cei doi!
Bafta!
Daca tu il iubesti,el te iubeste,fiti impreuna,nu conteaza DELOC aspectul fizic atata timp cat va iubiti. Nu are rost sa fii intr-o relatie care nu merge, tu fiind indragostita de altul. Fa ce crezi ca e bine pentru tine, si nu te lua dupa oamenii, ei oricum vorbesc, orice ai face! Bafta. FUNDA?
Deci... daca consideri ca relatia actuala nu te mai face fericita, renunta. Cat despre acest tip, daca il iubesti pana la urma nu iti va pasa ce spune lumea, si in plus, frumusetea se duce, deci, nu ai de pierdut.
Da.Intr-o relație contează si aspectul fizic doar pentru partenerul/a. Daca ție îți place nu conteaza ce zice lumea. Sper ca te-am ajutat.