| SpectralSong a întrebat:

Buna TPU:* am o problema. Este intre fete! astazi la scoala m-a durut burta, am stranutat si tot imi venea sa ma duc la baie sa imi fac nevoilelaughing. Si cand faceam treaba micalaughing ma ustura..foarte tare..si pe hartie aveam ceva asa rosu parca..asa mai gelatinos cum ar venii..nu stiu cum sa va explic.Colega mea de banca a spus ca poate este o infectie urinara sau ca am racit la ovare.M-am speriat.ce este? funda:* va rog..rapidpuppy dog eyes

5 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Daca nu ti-a venit niciodata, probabil ca asta e un semn, dar nici nu ar fi exclus sa fi racit la burtikhappy daca umbli cu bustu gol sau te asezi peste tot unde e recelaughingce sa iti fac eubig grin

| Kennziiie a răspuns:

Ti-a venit menstruatia? Daca da, pot fi cheaguri de sange (Ceva extrem de normal) daca nu, du-te la medic!

| SpectralSong explică (pentru Kennziiie):

Da,mi-a venit dar mai demulthappy...e ceva normal? sau m-am racit la burta?

| Kennziiie a răspuns (pentru SpectralSong):

Este normal sa mai ai cheaguri! Dar daca persista mai mult (si vin cand nu ai menstruatie) du-te si consulta un medic ginecolog!happy

| AndreeaSof a răspuns:

Pai cel mai probabil colega ta are dreptate. Sfatul meu (ca sunt fata) consulta un medic, nu e de gluma cu asa ceva, crede-ma happy