| Danieladaniiii a întrebat:

Am o problema. Eu am cunoscut un baiat. Si ne-am certat de cateva ori, dupa tot am avut probleme din cauza lui cu prietenele mele, si intr-un fel sufar ca inca tin la el. Si o prietena ce nu e de la mine din oras, si inca o prietena, mi-au spus ca pentru a putea sa nu mai sufar si sa il uit trebuie sa il scot de la prieteni si sa nu mai vorbesc cu el. Si le-am ascultat, si i-am spus ca nu mai avem ce vorbi, si acum nu mai vorbim, si in fiecare zi regret si nu stiu ce sa fac, cum sa il uit sau cum sa procedez? Dau funda celui mai bun raspuns.

Răspuns Câştigător
| NeacsuAlexandru99 a răspuns:

Stiu cum e cu dragostea inceraca sa te apropi usor de el si daca si el e bun si el va intelege ca este o greseala asa ca incerca sa te reimprietenesti cu el si poate cine stie? FUNDA!

3 răspunsuri:
| DunkelheitBu a răspuns:

Du-te la "agatat"

| Danieladaniiii explică (pentru DunkelheitBu):

Stau mult in preajma baietilor, dar oricum, nu mi-l pot scoate din cap, dar nu stiu daca e mai bine sa fac cumva sa ne impacam, sau sa incerc sa mi-l scot din cap, ceea ce incerc de o luna si ceva, si nu imi iese, si nu cred ca o sa mi-l scot vreodata...

| DunkelheitBu a răspuns:

Il vei scoate din cap cand va veni baitul potrivit happy Nu te impaca cu el... daca esti importanta pentru. el, trebuia el sa-si ceara scuze