Daca este asa de proasta, las-o. Cautati alte prietene si daca vrei neaparat sa te impaci cu ea si ea nu vrea, daca ii ceri iertare de mai mult de 7 ori si ea refuza atunci este pacatul ei. Ea nu stie sa aprecieze o prietenie adevarata! Daca ar fi fost o prietena adevarata te-ar fi iertat! Am avut si eu o prietena gen Andreea, care mereu isi baga nasul in toate prieteniile mele si chiar si ultima prietena care am avut-o mi-a furato! Eu zic sa o lasi pe Aura, sa-ti gasesti alte prietene, dar prietene adevarate. Sunt sigura ca vei avea o prietena care va fi alaturi de tine si veti forma o prietenie fericita! Bafta! :*
Pai parerea mea ar fi sa o lasi un timp in pace si o sa se intoarca ea la tine nu trebuie sa le dai o importanta asa mare, prieteni poti sa -ti faci in fiecare zi, iar daca o sa te impaci cu AURA ar fi bine sa o eviti pe Andreea pentru ca ea se foloseste de voi!
De ce nu poti vorbi cu ea la scoala? Du-te la ea si spune-i tot ce s-a intamplat. Nu ar mai trebui sa mai fi prietena cu Andreea... Ma rog, trebuie sa gasesti o cale sa-i explici totul, dar fa cumva sa nu fie Andreea prin preajma. Sper ca te-am ajutat. Enjoy ♥
Andrei67y5 întreabă: