| SiMpLa a întrebat:

Buna TPUsad am o problema foarte grava de ceva timp cunosc un baiat care imi tot zice sa ne intalnim problema este ca acel baiat este dependent de droguri si alcool chiar daca nu recunoaste. nu stiu de ce ma simt atat de trista cand il vad...il simt o persoana buna as vrea sa il ajut dar. nu pot nu ma intelege, Eu sunt total diferita timida o fata linistita el 21 eu 18 nu il cunosc personal dar il stiu de 2 ani vb la tel mai mereuNu am vrut sa ma intalnesc cu el pentru ca nu ne potriveam deloc eu nu am mai avut nici un prieten.sad dar totusi as vrea sa il ajut sa fac o fapta buna sa fiu precum ingerul trimis de Dumnezeu pentru ai lumina calea. dar nu stiu daca as proceda bine daca as acepta sa fiu cu el...Va rog ajutati-ma cu un sfat va scriu cu lacrimi in ochi. Cred ca fiecare suntem trimisi de Dumnezeu pentru un scop in viata aceasta iar scopul meu ar fi sa ajut o persoana ratacitasad I-am spus ca ma face sa plang si mi-a marturisit ca mai bine nu il cunosteam. spre deosebire de el care se bucura ca ma cunoastesad

4 răspunsuri:
| NoUseForAName a răspuns:

Implica-te doar daca ai sentimente pentru el, doar atunci. Daca chiar vrei sa il schimb, umbla impreuna cu el si pe parcurs spune-i ce nu-ti place si daca te iubeste, se va schimba.

| Crina_6989 a răspuns:

Am patit si eu. nu chiar asa, dar in genul, sincer te inteleg perfect, eu cred ca pentru inceput ar trebui sa te decizi tu daca intr-adevar vrei sa-l ajuti pentru ca te asigur eu ca el ar ajunge sa tina la tine si sa ai grija sa nu-i faci rau. asa! daca intr-adevar vrei sa-l ajuti iti dai seama ca ar trebui sa vorbesti mai mult cu el, sal intelegi, sa-l ajuti cu o vorba buna sa-l ajuti sa vada lucrurile altfel sa-l faci sa zambeasca, sa ii araati ca in lumea asta sunt si lucruri mai bune decat droguri, etc! automat in ceva timp daca tu il ajuti el o sa ajunga sa tina la tine si probabil si tu la el,,, si cu ajutorul timpului, o sa fie bbn, ai rabdare cu el, intelege-l, spune-i lucruri frumoase, fal sa vada ca iti pasa si ca in lumea asta exista o persoana care il accepta si pe el asa cum este, cu problemele lui cu tot! stiu ca e greu sad, acum depinde de tine sa te hotarasti, pentru ca daca tu simti ca nu va "potriviti" ai putea sai faci rau, dar daca simti ca intr-adevar vrei sa-l ajuti, eu cred ca ar trebui sa o faci :-

| NarcoticiiAnonimi a răspuns:

Daca ai o problema cu drogurile, noi te putem ajuta.

Comunitatea NA din Romania https://narcoticii-anonimi.ro/

Accesand site-ul nostru oricine poate intra in discutie pe whatsapp cu un reprezentant al comunitatii (exista buton de whatsapp in site). La mail-uri se raspunde cu directii foarte clare, atat pentru cei care se confrunta cu problema drogurilor, cat si pentru apartinatorii acestora.

In plus, avem pagini create special pentru sedintele desfasurate online https://narcoticii-anonimi.ro/sedinte-narcoticii-anonimi/

si pentru cele fizice https://narcoticii-anonimi.ro/sedinte-fizice-narcoticii-anonimi/

Va multumim frumos pentru ingaduinta si intelgere. Noi, cei de la NA, suntem toti fosti consumatori in recuperare care ne intalnim cu regularitate pentru a ramane curati.

Sedintele NA sunt gratuite si anonime.

24 de ore bune, tuturor.

| clopotika_3516 a răspuns:

Eu zic ca stai cu el pentru ca se vde ca simti ceva pentru el iar dca vrei sa'l auti tine minte vb mele: IUBESTEL CA NUMAI IUBIREA THA FACE MINUNIwinking asculta'ma ca stiu ce zic si in + dca nu vrei sa stai cu el nu are rost sa'l ti asa macar spune'i verde'n fata DA sau NU!

ascult'o pe clopowinking :X:X