Poti sa ii spui directoarei si mamei si cui vrei, dar de el ca profesor nu o sa scapi. Ca sa poti scapa de un prof, trebuie sa vii cu mai mult decat cu niste simple argumente, care, dupa parerea mea sunt cam slabute in cazul tau. Sfatul meu e sa nu il bagi in seama si sa stai frumusel in bancuta ta, iar in felul asta nu o sa aiba motive sa iti scada nota la purtare, si daca o sa inveti lectiile, cu atat mai putin sa aiba cum sa te lase corigenta. Eu te inteleg perfect, cu totii trecem prin perioada asta cand ajungem sa uram din tot sufletul un prof si ne imaginam la ora lui cum ii dam cu ceva in cap ca sa nu ne mai streseze. Dar trebuie sa intelegi ca daca te enervezi si iti faci inima rea din cauza lui si te gandesti cum sa scapi de el, iti faci rau tie, nu lui. In viata nu poti fugi mereu de lucrurile care nu iti plac, uneori trebuie sa rabzi si sa inghiti ca sa reusesti. Asa ca uita toata ura asta pentru el si demonstreaza-i ca esti o eleva mult mai buna decat poate el vedea, ca sa-i poti da peste nas.
Iti multumesc mult de tot. Ma refeream ca daca ii spun doamnei director o sa imi scada punct pentru par.
N-are dreptul sa iti scada nota la purtare pentru felul cum decizi tu sa arati... E stric problema ta Bafta!
Eu am avut și încă am profesori care au ceva cu mine, chiar daca nu le fac nimic. Când un profesor este ocupat sau nu poate veni la ora o trimit pe Bibliotecară, banca mea scârțâie daca te miști. Într-o zi când aveam ora de română, profa nu a putut sa vina că era ocupată prin alt oraș, și ne-o trimite pe Bibliotecară care toti o uram. Noua ne citea o poveste, și nu știu cum a scârțâit banca că dintr-odată s-a ridicat și mi-a tras o palmă din fundul curții de mi-au zburat ochelarii, după mine au mai urmat vreo 2 colegii care râdeau ca proștii că mi-a dat palma aia. Numai zic că a aflat și mama că i-au spus niste colege, a venit la școală să vorbească cu dânsa și cu directoarea, însă nu s-a întâmplat nimic
Fabianiba întreabă: