Daca o iubesti lupta pentru ea si risca te, nu e nicio problema ca esti bisexuala, doar ca daca o iubesti te risti, eu cred ca ea merge la liceu sau facultate asa ca te poti vedea cu ea, ori ea sa spuna ca se vede cu cineva si sa se vada cu tine, daca e pedepsita si nu are voie sa iasa din casa se va rezolva, iar voi va puteti intalni deocamdata decat la liceu, asa ca ar mai fii o solutie ca ea sa plece la liceu si tu la fel si sa chiuliti iar voi sa va vedeti, alte posibilitati nu mai sunt, decat fata respectiva sa vorbeasca cu mama ei despre asta si poate isi schimba parerea
Multumesc de sustinere, m-a linistit cumva raspunsul tau. Oricum o faceam doar ca mi e cumva de ea pentru ca o obliga sa mearga acum la biserica si la psiholog cica s o "trateze" iar pe langa a si batut o ca a dezamagit familia doar ca nu i prima din neamul ei care e lgbt.
Ferească...câți ani aveți? nu puteți pleca la facultate împreună să vă rupeți de familii?
Eu am 17 iar ea face 18 imediat (amandoua clasa a 11a), doar ca familia o ameninta deja ca daca alege calea asta n o sa mai vada un ban vreodata de la ei, ei fiind o familie destul de instarita, iar iubita mea de abia acum ia meditatii si asa pentru ca nu se poate descurca singura cu materia (vrea sa dea la Academie). Eu la fel, daca aleg calea asta nu mai pot merge deloc la facultate si voi fi nevoita sa stau acasa, insa prietena ma sustine ca face chestiile astea pentru noi, pentru ca si ar dori sa faca macar rost de primul salariu ca sa plecam definitiv, insa pana atunci mai e ceva timp si ne este foarte dor una de cealalta.
Asta stim amandoua din pacate de asta incerc si eu sa dau acum acolo, ca prima data ma gandeam la subofiteri dar nu e mare diferenta, plus ca e si ea. Momentan vorbim pe ascuns si maica sa ma uraste din tot sufletul si trebuie s o ocolesc de parca si a cumparat orasul. As vrea sa fac cumva sa ne accepte, sa realizeze ca nu i vreau raul fiicei sale ca tot i-a impus ca mai bine o lasa unul gravida decat sa se tina de mana cu mine.
Mă rog... nu sunt un simpatizant LGBTQIA+. Trec cu vederea aceste relații. Aici problema este că: nu poate face scandal cu poliția fiindcă tu ești așa-zisa "problemă". De fapt tu ești victima. Fata aceea o să fie foarte ambiguu în legătură cu deciziile luate de părinții ei și ale ei. Dusă cu forța la biserică și probabil la psihiatru...
Dacă tot ești bisexuală, te rog ai grijă la igiena sexuală. Și ar trebui să decizi de ce ești atrasă tu: https://ro.wikipedia.org/......4%83_Klein