| CurcubeuAlbNegru a întrebat:

TPU! Am o problema grava! Profa de romana a fixat teza intr-o zi, dar a amanat-o pentru ca a zis ca nu stim nimic si nu suntem pregatiti pentru teza ( desi eu eram pregatita ). Apoi a fixat teza in alta zi ca sa mai avem timp sa invatam pana atunci. Eu nu am venit in ziua aia pentru ca am fost bolnava, deci am ratat teza. Acum ea a zis ca are de predat si n-are timp de teze, asa ca trebuie s-o dau in august. Eu nu pot sa fac asa ceva, pentru ca vreau sa ma transfer la alt liceu, iar teza ei imi blocheaza transferul. Ce e de facut in situatia asta? Am gresit eu cu ceva? Nu-mi spuneti sa vorbesc cu ea, ca nu intelege, nici nu vrea sa auda. Mai sunt doua fete care au ratat teza si au rugat-o si ele sa ne lase sa dam teza azi si n-a vrut. Una din fete chiar a inceput sa planga... O reclamatie la director ar fi de folos? Sau ce pot sa fac ca sa dau teza acum si nu in august?

3 răspunsuri:
| KaterinaРомановский a răspuns:

Cel mai bine ar fi să discute mama ta cu ea. Cred că profa așteaptă o mică "atenție" ca să te lase să dai teza. E cam nesimțit din partea ei, însă așa merg lucrurile la noi, din păcate!

| AnDrEeA1133 a răspuns:

Pai.....nu stiu; incearca sa o convingi sa o dai dupa ore sau... nu stiu date si tu pe langa ea poate o convingi.

| Irinaaaaaah9 a răspuns:

Ar trebuii sa discuti cu diriginta/ dirigintele tau. Sau ai putea sa le spui parintilor tai sa discute cu ea. Si daca nici asta nu merge, da ai putea sa te duci la domnul director. happy Bafta!