| RauL8229 a întrebat:

Buna TPU..Am o problema imensă.
Am o prietena de 2 ani si 2 luni..Si ne intelegem de minune.dar părintii mei nu sunt de acord ori cu ea, ori cu relatia, zic asta pentru ca niciodata nu mi-au zis de ce nu sunt de acord! Eu am aproape 18 ani, si ea are 19.

Problema a inceput in seara asta, cand, ea s-a supărat rau Ca n-a putut fi cu mine de revelion, era vorba ca vine si asa si părintii mei cu 1 zi inainte mi-au zis ca daca vin cu ea la revelion la noi acasa imi face bagajul si ma muta la ea. Stiu ca nu făceau asta, dar nu am vrut sa-i supăr, am discutat cu ea si n-a mai venit. Dar, astazi mi-a zis ca s-a saturat ca părintii mei sa ne interzică atatea si ea se desparte de mine. M-a rugat sa sterg toate pozele cu ea de pe facebook ca nu mai vrea sa fim impreuna..Nu le-am sters pentru ca nu voiam sa fac asta acum. Eu am tot rugat-o sa nu ma lase pentru ca o iubesc si n-as putea fara ea, ea a zis ca si ea mă iubeste dar nu poate să continue asa, daca părintii mei întruna se împotrivesc la orice.

Eu am vorbit cu părintii mei de mai multe ori si le-am zis situatia si ca ne intelegem super si ca nu as vrea sa imi mai interzică atunci cand vreau sa ies cu ea sau asa, dar ei nu inteleg. maine ar trebui sa merg la ea acasa, asa i-am promis, ai mei au zis sa nu merg. Dar am spus ca merg si daca imi interzic ei de data asta.

Va spun sincer, habar n-am ce sa fac, chiar daca sunt băiat, plâng încontinuu pentru ca nu vreau sa pierd fata asta minunata si nu vreau nici sa fiu certat cu ai mei.

Habar n-am ce sa fac! sad

Răspuns Câştigător
| InVPent a răspuns:

La 18 ani tu nu vrei să fii certat ce mămica? Revino-ți omule! Ești bărbat, ce naiba?! Dacă o iubești așa de mult calci peste cadavre pentru ea. De ce trebuia să petreci revelionul cu ea și cu părinții tăi? Eu și iubita mea l-am petrecut cu prietenii. Nici părinții mei nu au fost de acord cu relația ( și am 15 ani, nu 18 ) pentru că ea se îmbracă mai mult în negru și are cateva pierce-uri, dar le-am spus că nu îmi pasă părerea lor și că nu o să termin relația. Nu părinții îți aleg persoana iubita, tu o faci.
Mult succes, o să ai nevoie.

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ar trebui ca parintii tai sa iti spuna concret de ce sunt impotriva relatiei voastre.Esti singurul copil la parinti?

| Nitunitu a răspuns:

De ce sunt parintii tai impotriva?

Nu cumva voi doi ati facut sex si acum o vezi perfecta si ea de fapt nu e asa perfecta in ochii parintilor tai?

Ce au ei impotriva lor sau a parintilor ei?

| RauL8229 explică:

Nu. Nu am facut nimic unul cu altul. Si daca am fi facut nu ar fi stiut ei dar nici vorba sa fi facut. Nu stiu de ce sunt impotriva, ca niciodata nu mi-au spus

| RauL8229 explică:

Mersi de sfaturi tuturor!winking. Mersi mult Zachaeus!