Pai daca prietenei tale nu ii place de respectivul baiat atunci ai putea face 2 lucruri 1. Fa cumva ca atunci cand esti aproape de el tu sa vb cu o alta prietena si sa-i spui prietenei respectiv,, cea mai buna prietena a mea e terorizata de un prieten de-al meu care vrea sa se puna cu ea dar ea nu stie ce sa mai faca so lase asta in pace,, daca asta iti iese, clar nu o sa mai ai problema asta decat daca baiatul e vreun psihopat sau ceva si 2. abordarea directa adica prietena ta sa se duca la el si sa-i zica ca nu ii place de el. Dupa ce el isi i-a gandu de la prietena ta poti sa il consolezi tandru si sa fii mereu acolo pentru el ca un bff iar apoi spui faze de genul,, prietena mea nici nu stie ce a pierdut,, dar vezi sa te placa si el putin e indeajuns pentru ca sa se dezvolte iubirea. funda?
Pai o rogi pe prietena sa-i spuna ca nu il place, sau poate ii place si ei ca un baiat sa se tina dupa ea. Daca baiatul nu te place nu o sa te placa, nu il poti obliga, nu te place si punct.Eu cred ca meriti pe cineva mai bun, lui nu-i pasa de ce simti tu pentru ca nu te place, o place pe prietena ta cea mai buna.
Imi pare rau pentru tine, dar, daca baiatul are ochi pentru colega ta si nu pentru tine, nu poti face nimic.
Un lucru e evident aici. Daca el ii face ochi dulci prietenei tale iar, intamplator erai cu ea in acele momente, inseaman ca nu are interes fata de tine. Daca consideri tu ca frumusetea o ajuta iar tu nu esti cel putin la nivelul ei nu prea ai ce face. Dar daca esti cel putin la nivelul ei de frumusete, studeaza-ti prietena si observa ce poarta sau cu ce iese ea mai in evidenta de cat tine. IAr daca gasesti aceste lucruri incearca sa o imiti in limita bunului simt, sa nu ajungi sa pareti gemene. Bafta
Daca NU te place pe tine, nu prea ai de ce sa faci. Doar nu o sa il obligi.
Poate doar daca prietena ta ii zice sa stea departe de ea.
Dar exista si riscul sa incerce sa fie cu tine doar pentru a se apropia de ea.
De ce să te complici, când poţi să stai liniştită? Lasă-l să placă pe cine vrea, nu te implica în ceva fără sens.