Si eu la fel
Eu mi-am comandat 4 oje Mavala
2 erau pentru nu stiu ce intarire si protectie
si unul era cu gust bleahh si altul ca sa accelereze cresterea lor
Iti recomand, doar ca iti va lua ceva timp sa te acomodezi cu gistul ala amar :-l si nu ar trebui sa bagi mana prin mancare sau asa pentru ca va lua si ea ceva gust
eu m`am dat cu ala, dar unghiile erau asa moii zici ca erau elastic si m`am apucat iar sa le rod
Am avut si eu problema asta cativa ani buni. Nu a exisat o modalitate anume prin care m-am oprit, ci a venit de la sine, in timp. Incearca sa ai unghiile facute mereu, astfel incat sa nu te induri sa le mai rozi, poate merge. Tin minte ca functiona in cazul meu, uneori.
Si eu am aceasta problema, si sunt baiat.Nu mai tin minte cand mi-am taiat ultima unghie de la maini cu unghera.Dar am inceput sa ma opresc din acest tic, realizand ca pe maini se gaseste o cantitate foarte mare de microbi, astfel ducand-o mereu la gura presupun ca nu era un gest prea intelept.Pentru mine asta a fost motivatia necesara.Inca imi mai rod unghiile dar o fac numai dupa ce m-am spalat ). Alta sugestie...nu stiu, mesteca guma, dropsuri, acadele orice crezi ca te va face sa-ti iei gandul de la asa ceva.Plus ca in cazul vostru, al fetelor, exista o multime de sortimente de oja care nu sunt tocmai placute la gust, ai putea sa incerci.Bafta!
Crystal2004 întreabă: