| AnonimKjn a întrebat:

am o problema.
In data de 2 mai 2017 am cunoscut o tipa si am inceput sa vorbesc cu ea si gen in seara aceea era un meci dintre Steaua si Dinamo si de acolo ne-am cunoscut (nu la meci, am cunoscut-o pe un grup de wapp) si dupa aceea am inceput sa vorbim mai mereu, pana la un moment dat vorbeam in fiecare minut si o adoram extrem de mult si m-am atasat de ea cum nu m-am atasat de nimeni si facusem ceea mai mare prostie din viata mea..Ca sa fim impreuna I-am dat niste poze fake de pe Facebook de la un tip, credeam ca nu o sa afle, dar a aflat si atunci ne-am despartit si gen la inceput ma durea undeva, dar cu timpul ma durea si n-am uitat-o niciodata si n-o s-o uit. Imi e extrem de dor de ea si acum, doar ca nu mai stiu nimic despre ea, nimic. Dupa mi-am dat seama cat de idiot am fost, puteam si acum sa fim si sa nu ajung sa cer ajutorul vostru, as spune cum se numeste dar o sa mi fie stearsa intrebarea.Ce as putea sa fac sa o uit? (nu veniti cu "pune-te cu altcineva, iesi pe afara etc" nu ajutati, sau cineva care este din Bucuresti sectorul 2 poate sa-mi dea mesaj ca sa ii spun detalii, va rog extrem de mult.
Cel care o sa ma ajute sa dau de ea, primeste o recompensa. (doar daca dau de ea)

Răspuns Câştigător
| TronHD a răspuns:

Am fost in acelasi bucluc am suferit ceva vreme, am dat alte poze si m.am indragostit orbeste,vorbeam mereu,nu prea ai ce sa faci decat daca ii stii numarul de telefon sa te duci la reteaua in care era cartela si sa afli mai multe detalii despre ea, o sa iti poata spune numele complet, si unde locuieste, daca nu... nu se poate face nimic, vina e a ta asa cum fost si la mine....trebuie sa o uiti

| AnonimKjn explică (pentru TronHD):

Hei, numarul de telefon la schimbat, am sunat de pe telefonul unui prieten si imi dadea robotul, nu mai stiu exact la ce rețea era, daca nu puteam s-o uit de pe 2 mai 2017, pana acum, nu o s-o uit prea curand.

13 răspunsuri:
| Mayar a răspuns:

Cum adica poze fake? Cu cine? Despre ce? Nu inteleg

| AnonimKjn explică (pentru Mayar):

Mai are rost sa spun cu cine?
cum adica despre ce?

| Mayar a răspuns (pentru AnonimKjn):

"ca sa fim impreuna i-am dat niste poze fake de pe Facebook de la un tip"

La cine ai dat pozele fake? Cum adica poze fake? Nu inteleg ceera in ele. Descrie mosului mai clar, daca oricum nu prea mai vezi scapare din situatia ta, ca sa inteleg si eu exact ce s-a intamplat, caci acela a fost motivul despartirii voastre, nu?

Da, din cauza aceea, nu spun numele tipului. Am luat niste poze de la un tip, si le am dat ei.

Aaaa, deci nu i-ai trimis poze cu tine, ci poze cu o alta persoana si ai zis ca esti tu? Am inteles corect?

Da

Pai cand ai facut treaba asta, fata aia nu mai crede nimic din ce ii spui, pentru ca - ai amagit-o si ai mintit-o. Probabil ca si ea s-a atasat de tine si aceasta manevra a fost ca o 'tradare' din partea ta.

Daca tot vrei sa dai de ea, incearca pe Facebook sau de pe acel site, sa aflii ceva despre ea... Cam greu sa dai de ea daca nu stii prea multe detalii in aceasta privinta.

Stiuuuuu, am cautat pe Facebook numele ei dar nu am gasit o deloc..Eh

| DannyQ a răspuns:

Pai cu ajutorul prieteniilor tai ai putea sa dai de ea sau vezi cine a fost în acel grup de pe WhatsApp și ii întrebi la rand poate știe cineva ce și cum.Sau cel mai simplu dacă chiar vrei sa afli în parte parte ce e mai important faci cumva și ceri informații celor de la poliție dacă ai spus că știi cum o cheamă. Sper că te-am ajutat.

| AnonimKjn explică (pentru DannyQ):

Hei, eram bagat total random in acel grup, nu cunoasteam pe nimeni doar ca am cerut ajutorul la ceva, si asa ne am cunoscut.Nu ma duc la politie pentru ca nu vreau sa inteleaga gresit, si cum e politia din Romania mai bine cer ajutorul pe net.

| DannyQ a răspuns (pentru AnonimKjn):

Chiar nu mai am idei, am încercat să te ajut, sper că am făcut ceva bun happy

| AnonimKjn explică (pentru DannyQ):

Daa, stai linistit

Întrebări similare