Am fost in acelasi bucluc am suferit ceva vreme, am dat alte poze si m.am indragostit orbeste,vorbeam mereu,nu prea ai ce sa faci decat daca ii stii numarul de telefon sa te duci la reteaua in care era cartela si sa afli mai multe detalii despre ea, o sa iti poata spune numele complet, si unde locuieste, daca nu... nu se poate face nimic, vina e a ta asa cum fost si la mine....trebuie sa o uiti
"ca sa fim impreuna i-am dat niste poze fake de pe Facebook de la un tip"
La cine ai dat pozele fake? Cum adica poze fake? Nu inteleg ceera in ele. Descrie mosului mai clar, daca oricum nu prea mai vezi scapare din situatia ta, ca sa inteleg si eu exact ce s-a intamplat, caci acela a fost motivul despartirii voastre, nu?
Pai cand ai facut treaba asta, fata aia nu mai crede nimic din ce ii spui, pentru ca - ai amagit-o si ai mintit-o. Probabil ca si ea s-a atasat de tine si aceasta manevra a fost ca o 'tradare' din partea ta.
Daca tot vrei sa dai de ea, incearca pe Facebook sau de pe acel site, sa aflii ceva despre ea... Cam greu sa dai de ea daca nu stii prea multe detalii in aceasta privinta.
Pai cu ajutorul prieteniilor tai ai putea sa dai de ea sau vezi cine a fost în acel grup de pe WhatsApp și ii întrebi la rand poate știe cineva ce și cum.Sau cel mai simplu dacă chiar vrei sa afli în parte parte ce e mai important faci cumva și ceri informații celor de la poliție dacă ai spus că știi cum o cheamă. Sper că te-am ajutat.