| Spoiled a întrebat:

am o problema in legatura cu cea mai buna prietena a mea si as vrea sa ma ajutati.
Suntem prietene de cand ne stim si credeam ca o sa ramanem mereu. Dar de ceva timp oserv ca e schimbata, atat de schimbata ca nu o mai recunosc. Ea a fost mereu genul de fata buna si acum e exact opusul: fumeaza, e in fiecare saptamana cu altul, vorbeste muradar, e agresiva. Mi se pare ca e cam mult pentru o fata de 13 ani, ca atatia are. Am incercat sa-i spun de o multime de ori ca isi distruge viata, isi distruge sanatatea dar nu pot vorbi nimic cu ea. Ba mai mult, incearca sa influenteze si pe altii sa faca la fel ca ea, ca asa e "cool".
Cum as putea s-o ajut? Ma ingrijoreaza tot mai mult situatia ei.

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

N-ai ce sa-i faci. E in perioada aia cand se simte "cool" si-si ia lumea-n cap. Asta e, incercand sa vorbesti cu ea nu vei face decat s-o intorci mai rau impotriva ta si poate mai rau, poate vei ajunge si tu in situatia ei. LAs-o-n pace, isi va da ea pana la urma seama ca ce face nu-i bine. PAna atunci, gaseste-ti o alta prietena. Stiu ca e aiurea, dar in astfel de cazuri nu ai ce sa faci decat sa uiti si sa mergi mai departe.

2 răspunsuri:
| thegatekeeper a răspuns:

Oamenii se schimba (de cele mai multe ori intr-un mod negativ) in perioada adolescentei. Nu prea mai ai ce sa faci, avand in vedere ca deja ai incercat sa discuti cu ea. Cei care vor sa para "cool" ar face aproape orice ca sa aiba acest statut in fata celorlalti si de multe ori rup orice legatura cu persoanele cu care erau inainte prieteni, pe motivul ca nu sunt sau nu vor sa fie ca ei.

| kationak123456 a răspuns:

Problema ta imi este putin asemanatoare cu a mea,,
prietena ea cea mai buna tot s-a schimbat dar nu chiar asa cum prietena ta,, ok
incearca sai amintesti niste lucruri din kopilarie despre voi spune-i cum era ea mai demult si cum e acum,, spune-i asta peste o zi da ca ea nosa inteleaga deodata incerca sai lamuresti ca ea poate sa piarda prietenia voastra care era cea mai mare,, sper macar ceva ceva te-am ajutat,,))Bafta happy