Auch. Stiu care e sentimentul. NU poti sa ii faci nimic. Stii, sunt persoane care pur si simplu sunt mai distante, ca asa sunt de la mama lor, si asta nu inseamna ca nu sunt capabili sa te iubeasca. Iti inteleg nevoia de dragoste si ca vrei sa fii alintata si tinuta in brate tot timpul. Stiu, doar ca pur si simplu nu merge asa.
Mai este o varianta, si anume sa nu vrea sa te dragaleasca. Poate ca nu tine cu adevarat la tine, poate ca iti bate joc de tine sau pur si simplu crede ca aveti o alta idila care se sfarseste in cateva saptamani.
Fac o paranteza si iti spun, eu am fost cu ex-ul meu un an si 7 luni. O perioada fenomenala, plina de certuri si de impacari dulci. Era genul ala de persoana care te iubea doar cand te vedea suparata sau cand plangeai. Dupa 1 an si 7 luni si-a gasit o alta, care, ce-i drept, arata foarte bine. A incercat el sa imi explice ca nu e asa, ca nu e cu ea, ca nu o place, minciuni, pana cand ne-am intalnit cu ea in parc. El a picat intr-o situatie foarte proasta. Dar asta nu are nici o relevanta. Iti dadeam un exemplu. Si da, stiu cum e sa simti nevoia sa te ia in brate si sa te alinte, iar el sa nu aiba chef. Pfff. Nici nu iti poti imagina. Eu de multe ori am vrut sa ma despart de el din cauza asta, pentru ca la un moment dat o sa simti ca e un fel de... nepotrivire de caracter, iar indiferenta lui o sa te irite, dragostea ta o sa il enerveze, si tot asa. Ai grija ce faci.
Vorbeste cu el deschis despre asta si spune-i ca vrei sa investeasca mai mult in relatia pe care o aveti. Anunta ce s-a intamplat sau mai intreaba, poate te pot ajuta. ^^
Andreiu201 întreabă:
Andra0987654321 întreabă: