Te minte, nu exista sa fii atat de ocupat incat sa nu ai 30 de secunde sa dai un mesaj, plus ca a fost si online, pai normal ca a fost, avem telefoanele cu noi mereu. Daca te iubea nu putea sa stea o zi fara sa iti scrie macar, in schimb iti spune povesti de adormit copii. Inseamna dezinteres, si o stii si tu, o fii fain sa stai in agonia asta zi de zi? Poate da, din moment ce accepti, tu stii
Pai, si-a gasit alta si este ocupat cu ea, de aia nu mai raspudne, ca nu stie cum sa-ti spuna ca te paraseste.
Asteapta sa te superi tu pe el, ca sa para ca v-ati despartit din cauza ta.
Buna.Nu poti sa il suni pur si simplu? Daca astepti sa iti scrie online cred ca pierzi timpul.
Poate nici nu-i mai pasă de tine, nici măcar nu știi dacă te înșeală. Relațiile la distanță sunt dureroase câteodată.
Eu ma intorc înapoi in Germania in 2 zile.
Locuiti impreuna?
Nu nu
Cati ani aveti?
17
Cel mai probabil te inseala. Baietii la varsta asta cauta doar fete cu care sa se excite, fund mare, tate mari, decolteu, botox, intelegi tu...
Cea mai buna varianta este sa nu i mai dai mesaj deloc la momentul actual. Il suni si ii explici ce te deranjeaza si i explici ca nu mai doresti asta pe viitor si uita te la faptele lui nu la vorbe, cand il suni vezi cum reactioneaza, daca e bucuros ca l ai sunat,desi nu cred, daca a rupt orice contact cu tine.cel mai probabil vorbeste cu altcineva, iar tu nu mai prezinti interes,parerea mea,stiu ca e dureros, dar mergi inainte.,cel mai probabil o sa te caute el,crede ma,cea mai buna modalitate de a capta atentia cuiva este sa ti o muti catre altcineva/altceva. si va veni singur,iar daca nu va veni, vei da de o persoana mai buna, ai incredere in tine si in fortele tale, nu cersi atentie, esti la fel de importanta precum el