| andreeaoana99 a întrebat:

Buna TPU... Am o problema la scoala. Incurand se va face o sedinta cu pariintii, iar eu am 3 absente: una la muzica, una la sport si una la geografie pentru ca am chiulit. Nu am lipsit niciodata de la scoala semestrul acesta si tata stie asta si daca se uita la sedinta in catalog, va vedea absentele si o sa ma intrebe ce e cu ele...
Ce sa'i spun, dati'mi idei de scuze...

Răspuns Câştigător
| ღBuBuRuZaTaღ a răspuns:

Spune-i ca ai intarziat la ore, Ca nu te-a lasat un coleg, Ca ai fost cu galeata cu apa sa o schimbi si ai venit mai tarziu cu 3 min decat doamna, Ca na-i raspuns cand a strigat catalogul...

6 răspunsuri:
| Tweetymrrr a răspuns:

Spune'i că ai lipsit de la acele ore, până la urmă sunt doar 3. Dacă totuşi nu vrei să afle tatăl tău de ele, poţi ruga pe diriginta ta să le motiveze.
Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

3 absente nu este mult deloc. Poate scoala sau parintii tai sunt cam prea severi.
In orice caz, poti sa-i spui adevarul...sau poti sa-l minti: ca ai intarziat, ca te-ai simtit rau, ca ai avut altceva de facut etc.

| andreeaoana99 explică:

Stiu ca 3 absente nu sunt multe, dar eu sunt sefa clasei, iar tata ma stie de inger si daca ar afla ca am chiulit m'ar pedepsi, fara calculator sau fara iesit afara,...

| andreeaoana99 explică:

Si mai astept raspunsuri am o funda de dat.

| LoLoEup a răspuns:

Ehe eu stiu ce fac eu. Uite zici ca elevi de serviciu din acele zile au zis ca nu faceti urmatoarele ore si ca ai plecat acasa fiindca ia i crezut

| anca94maria a răspuns:

3 absente si te temi? Asta e o nimica toata. Spune-i adevarul...ce castigi daca o sa-l minti? Nota la purtare nu ti-o scade. Si doar nu sunt obiecte tare importante. Ai chiulit si tu ca tot elevulwinking. Sa-l intrebi pe tatal tau daca el nu a plecat niciodata de la ore happy