anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema legata de iubire...Stiti ca iubirea este oarba nu-i asa? Ea apare cand nu te astepti! Asa am patit si eu(un baiat de 14 ani) care m-am indragostit de propria verisoara de gradul 1 care are acusi 18 ani! Spuneti-mi va rog cum sa-i spun ca o plac ca sa vad reactia ei.Va multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Ritsuko a răspuns:

Sti deja ca verisoara ta o sa zica ceva gen ''Glumesti?!'',''Stii, noi suntem verisorii si esti mai mic deci...'',''Du-te si culca-te''. Plus ca nu o sa mai vorbeasca normal cu tine mult timp.

4 răspunsuri:
| Ritsuko a răspuns:

Nu-i spune. Daca eu as afla asa ceva ti-as da vreo doua palme sa te linistesti.Ar trebui sa stii si diferenta dintre dragoste fata de sexul opus si dragoste fata de familie.

| lorena15 a răspuns:

Simplu : te plac, fii direct asta le place fetelorwinking

| IonutM4A1 a răspuns:

Dar nu pot sa o scot din cap....Simt o durere in inima parca sar sinucide singura...Asa ca ma gandeam sa ii dau un pic de ajutor la inima mea cu cutitul!

| Ritsuko a răspuns (pentru IonutM4A1):

Sti deja ca verisoara ta o sa zica ceva gen ''Glumesti?!'',''Stii, noi suntem verisorii si esti mai mic deci...'',''Du-te si culca-te''. Plus ca nu o sa mai vorbeasca normal cu tine mult timp.

| IonutM4A1 a răspuns:

Pai atunci ce ar trebui sa fac? Nu o pot scoate din cap si am monemte de disperare in care imi vine sa ma tai cu lama....Help...