Indicat este ca tu sa discuti cu unul dintre parinti, apoi mergi impreuna cu mama ta la scoala si discutati cu profa de mate, vedeti ce solutie exista, poate te poti muta la alta clasa, profilul de info implica multe ore de matematica iar daca tie nu iti place sau nu faci fata, atunci este pacat sa ajungi in stare de corijenta doar pentru ca nu iti place matematica iar la celelalte materii ai medii bune, ori... parintii tai vor face un efort financiar si te da ma meditatii la matematica, desi nu este o alegere tocmai buna, de aceea exista profesori in scoala si sunt platiti ca sa invete elevii... dar in Romania toate sunt pe dos! Bafta si sper sa iti revii, capul sus ca nu este capat de drum, discuta cu mama sau tata si vei vedea ca exista o rezolvare si in cazul in care este corijent\a pe semestrul asta iti poti indrepta media pe urmatorul cu un 6 sau 7 ca sa nu ai probeleme pe vara! Te pup si incerca sa iei calea cea mai usoara in viata!
Nu te mai stresa atat de mult. Si eu sunt tot a 9a la Mate- Info si este greu nu te contrazic. Daca o sa continui mereu asa o sa intri in depresie si decat sa ajungi la psiholog sau psihiartu mai bine calmeaza ca nu o sa te lase corijenta mai ales acum intr-a 9. Nu sunt cretini doar esti la inceput de drum, abia te-ai acomodat cu profesorii colegii si altele.
O sa se rezolve stai fata grija.
Bye Bye.
Pai mama e te poate ajuta... ii spui, te cearta ii trece mergeti impreuna si rezolvati problema
Din intrebarea ta nu reiese ca ai o repulsie fata de matematica. Deduc ca e vorba de pierderea contactului, adica acumularea unor mari lacune astfel incat temele curente par a fi o limba straina. DACA vrei sa muncesti, problema este rezolvabila. Trebuie reluat studiul de acolo unde s-a produs ruptura. E putin probabil sa te poti descurca fara ajutor deci ai nevoie de meditatii cu un profesor capabil sa te faca sa intelegi matematica. Sau cu un coleg fff serios (un "tocilar" care are numai 10 la mate si care VREA sa lucreze cu tine cel putin 3 zile/saptamana, cate 2-3 ore). La nevoie, se vor parcurge in prealabil manualele de V-VIII intr-un timp scurt (cam o luna pentru toate). Ar fi pacat sa schimbi profilul, eu asa cred. Iti doresc spor la munca!