Miruna cine te iubeste nu te face sa plangi, si pentru cine plangi nu iti merita lacrimile, eu zic sa iti vezi de viata ta uital, si eu am patit la fel ca si tine, o sa isi dea el seama mai tarziu ca distanta nu e un impediment pentru o relatie.
Eu zic ca nu mai are rost sa va impacati, dar prieteni puteti ramane, daca zici ca tineti unul la altul. Dupa parerea mea, "Ochii care nu se vad se uita", deci nu prea cred ca ar merge o relatie. Cat despre el, cred ca e imatur si ar vrea sa ramana cu amandoua. Sper ca o sa gasesti un baiat care sa te faca fericita! Te pup:*
Pai ar trebui sa faci ceea ce simti u cu adevarat... daca crezi ca e mai bine sa il uiti fa acest lucru si inkearka sa iti gasesti pe altcineva.
Zic asa : deocamdata da`l pe invisible si numai vorbii cu el 2-3-4 luni pentru a avea timp sa-l uiti si sa ti se vindece ranile
Dupa il poti scoate de pe invisible sau de la ignore si atunci poti vorbi ca el si puteti ramane prieteni.
Iti trebuie ceva timp pentru a`l uita...
Din moment ce inca nu este capabil sa gandeasca senin, adica ia totul intr-o gluma nu vad de ce ar trebui sa il mai ierti.Ca oricum cum el nu te mai iubeste nici tu nu ar trebui sa mai fi interesata de el fiindca sunt 2 probleme. Distanta dintre voi si... zic eu neseriozitatea sa.Cauta-ti alt prieten sau ceva de genu dar daca chiar nu il poti uita eu aici nu stiu ce sa zic.Va mai puteti vb ca prieteni dar...pana unde va merge prietenia voastra, cat va dura asta nu stiu sa iti zic.
O zi buna.
Bună. Uite ce e, fără supărare acum, ai fost cam prostuță. Nu umbla atâta după un băiat, chiar dacă îl iubești. Nu trebuie ca el să știe că suferi, nu trebuie să știe nici prietena aia a lui.
Eu spun să nu-i accepți scuzele. Spune-i că te-a rănit prea mult și că tu nu crezi că meritai așa ceva. Dacă însă e foarte insistent, îl ierți dar nu întregime. De ex, nu mai dai massuri de genul, nu mai intri pe el, îi răspunzi rece. Dacă el chiar te iubește, o să vrea să rezolvați problema și să treceți peste. Atunci vei fi pregătită să-l ierți de-a binelea.
Sper că ți-am fost de ajutor. Oh, și nu mai pune atâta suflet în relațiile de la distanță. Sunt niște rahaturi.
:*