| andulovecrazy a întrebat:

Buna TPU.Am o problema. M-am certat cu my BFF din cauza ca nu am asteptat-o sa mergem impreuna la scoala. Un lucru stupid.Eu am sunat-o de 2 ori, i-am trimis mesaj si ea nu mi-a raspuns, asa ca am plecat la scoala.Acum sta cu o fata cu care am vrut sa ma imprietenesc dar zice ca am fite si ca nu ma suporta.Va rog ajutati-ma.Cum pot sa ma impac cu ea?

Răspuns Câştigător
| YouDaOne a răspuns:

Incearca s-o intrebi daca vrea sa se impace cu tine, iar apoi spune-i ca daca sunteti Best Friends Forever si ca nu trebuie sa va certati, corect? Aste nu-s niste lucruri din care sa va certati! Sper ca te-am ajutat si ca te-ai impacat deja cu ea!:*

3 răspunsuri:
| ElenaZamfi a răspuns:

Chiar vrei sa te impaci cu ea? Daca ai vrea, ar trebui sa fiti amandoua destul de matura si sa discutati deschis si sa-ti spuna ce a deranjat-o la tine si ce te-a deranjat pe tine la ea.Este o solutie destul de buna, mie daca mi se intampla ceva de genul asa procedez.Dar dupa cate a facut si a vorbit despre tine cred ca prietenia nu mai are rost.Traiesteti viata si gandeste-te si la tine nu numai la cei din jur.si daca tiai pierdut o prietena? Mai sunt o mie care te asteapta. Take carelove struck

| daniella9805 a răspuns:

Pai incearca sa vb cu ea cu calm si sa ii explici situati rugand-o sa isi verifice telefonul si sa vada ca ai sunat-o inainte sapleci...probabil intarziai la scoala daca nu plecai in acel moment si asta ar trebui sa ii spui si ei
oricum daca va certati din lucruri ata de banale nu prea cred ca iti este potrivita ca si BFF
sper ca te.am ajutat...te pup:* si succes cu fata:X

| Ralluca25 a răspuns:

E un lucru stupid ca va`ti certat doar din atata.
ar trebui sa treaca cu vederea sau nici macar sa nu se fi suparat nu este un lucru grav ca nu ai astepta`to mai rau era daca ai fi barfit`o sau alte chestii.
poti incerca sa vb cu ea daca nu te asculta nu mai are rost sa incerci.zic eu. happy