| Iuli555 a întrebat:

Am o problema m-am certat cu un prieten din cauza unei proaste si acuma nu vrea sa mai vb cu mine, m-a si sters de la prieteni de pe facebook, mentionez ca el sta in Alba iar unde stau eu sunt bunicii lui si vine numai in vacanta iar acuma el a plecat. Va rog sa ma jutati sa ma impac cu el.

Dau funda celui mai bun raspuns

P.S : E un prieten nu iubit.

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Lasă timpul să treacă, vina îți aparține că nu știi să îți alegi prietenele.
Pa, pa.

| SuneteDeChitara a răspuns:

Lasa-l in pace.
Daca ii pasa de tine, o sa vrea sa va impacati.

| mdaria a răspuns:

Daca stii adresa lui, ii poti trimite o scrisoare in care ii explici totul. Cu siguranta o va primi si probabil va fi si surprins.

| adry2001 a răspuns:

Nu prea stiu ce sa zic... dificila situatie... daca nu poti lua nici prin telefon legatura cu el, va trebui sa astepti pana va intalniti fata in fata. sau mai poti sa-i trimiti o scrisoare, dar nu ma intreba cum ca nu prea stiu. apropo tu unde esti la bunicii lui? esti intr-un sat ceva, tot in Alba? eu sunt din alba, doar ca din orasul sebes. Spune-mi te rog cam pe unde stai tu, pentru ca sunt curioasa.

| Alexucccccaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Buna. Pai daca e un prieten si nu un iubit sincer de ce iti faci atatea griji?
Prietenii se cearta dar tot prieteni raman.Asteapta doar o zi doua, sa ii treaca supararea. Si ce are ca te-a sters de pe facebook? Viata noastra e legata de facebook cumva? Traim prin facebook? Asa cum te-a sters te poate baga oricand, asta nu-i un motiv de ingrijorare. Incearca sa vorbesti cu el si daca nu iti da importanta lasa-l sa vina el la tine, ii va trece supararea daca ti-e prieten adevarat si va veti impaca.