Întrebare recomandată | multimedia99 a întrebat:

Am o problema..Ma simt atat de singura si nu simt nimic, mi-e paralel de tot din jur. nici nu stiu care e cauza, doar nu mi-e a face nimic deoarece nu mai vad sens.As vrea sa vorbesc cu prietena mea de asta dar ea ca si cum nici nu ma observa,aproape nici nu vorbim,ma asteapta de la lectii ca sa mergem impreuna dar se duce inainte cu o alta fata. Vreau ca si ea sa faca ceva,de parca de prietenia asta eu doar am nevoie,macar sa imi zica daca s-a intimplat ceva dar nu nimic.
Vreau sa vorbesc cu ea,dar problema e ca doar eu ii scriu,doar eu o sun intotdeauna,eu incep sa vorbim si vreau ca sa inteleaga si ea ca s-a intimplat ceva, ca m-am suparat sau ceva cel putin, ceva sa-mi spuna. Ajutati-ma va rog, ce sa fac mai departe

Răspuns Câştigător
| Vladuthz a răspuns:

Nu cersi atentie si iubire, pentru ca daca aceste lucruri nu sunt date de catre persoana respectiva din afectiune pentru tine, atunci nu mai au nici o valoare. Prietena ta nu te merita, trateaz-o cu ignoranta, si va veni ea singura la tine, si chiar atunci cand va face asta poarta-te cu ea ca o simpla colega de scoala, pentru ca, ca si prietena nu te merita.
Referitor la starea asta a ta, te-as sfatui sa incerci sa faci ceva care iti place, de exemplu te poti apuca de un sport preferat, sau eventual sa te duci la librarie sa-ti alegi o carte buna thinking Alta variante ar fi sa-ti pui niste muzica sa asculti la casti.

PS: Nu mai cersi prietenie de la zdrentele care nu merita.

2 răspunsuri:
| beebyy a răspuns:

Trebuie sa vorbesti cu cineva care simte acelasi lucru ca tine, doar o persoana asa te poate intelege big grin

| LoveDreamsxdd a răspuns:

Nu este un motiv de ingrijorare happy.Nu ai de ce sa te simti singura ai familia alaturi de tine mai ai si altii prietenii,daca prietena ta nu vrea sa iti raspunda si nu te baga inseamna ca prietenia voastra s-a sfarsit nu are rost sa continui asa,fiind cea mai buna prietena a ta ar trebui sa te sprijine, sa iti de-a sfaturii s.a.m.d! Poti gasi o multime de prietene care sa te ajute si sa iti vrea binele nu o ai numai pe ea, incearca sa vorbesti cu mai multe fete, baietii si ai sa vezi ca nu te vei mai simti singura aminteste-ti ai o familie, rude care te pot ajuta cu problema asta. Mult succes! :*