Eu nu am nimic cu persoanele care au aparat dentar, atat timp cat au nu trebuie marginalizati, depinde de fiecare : unora le sta bine cu aprat denatr, altora nu. Eu ma bucur enorm pentru cei care au aprat denatr si vor sa isi indrepte dintii, iar pentru o perioada poarta acel aparat si mai tarziu vor avea un zambet superb. Nu trebuie sa te simti diferit de cei din jur, am in clasa un coleg cu aparat dentar si rade fara sa ii pese de ce spun ceilalti si se poarta normal, ceea ce e foarte bine. Nu trebuie sa fi timid, pentru ca nu se va lua nimeni de tine daca ai aparat dentar si in plus este foarte bine ca te ocupi de sanatatea ta si ai grija de tine.
Nu, in niciun caz nu as marginaliza pe cineva cu aparat dentar.
E o persoana normala, ca toate celelalte.
Gandeste-te ce dinti perfecti o sa ai la sfarsit! Daca cineva rade de tine, ei bine, acel cineva o sa se simta tare inferior in acel moment!
Succes, nu trebuie sa te lasi intimidat!
Buna.Si eu port aparat dentar, iar uneori simt si eu asta.Nu te lasa invins de ideea asta.Lumea se intelege cu tine pentru ceea ce esti, nu pentru cum arati.Mergi cu capul sus si zambeste.Bafta>
Ma gandesc ce bine va arata dupa ce si'l va da jos.
Uneori...adica mai mereu, nici nu observ ca oamenii au aparat dentar.Nu fac nici o diferenta
Si chiar nu e nici o diferenta, doar ca cel care are acum aparat dentar, o sa aiba dintii drepti si frumosi peste ceva timp si nu va regreta ca a purtat aparatulCalmeaza'te, nu esti deloc diferit de ceilalti
Sincer, eu nu fac diferente. am in clasa 3 colegi care au aparat dentar si eu, si restul colegilor de comportam la fel. fi increzator, esti acelasi cum erai si inainte de ati pune aparat
Buna.Stai linistit si eu aparat dentar si eu simt ceea ce simti tu... Te rog eu frumos nu-i baga in seama si de mine face misto toata lumea si ma vede alt cum fel nu este nici o diferenta dragul meu Lasa lumea sa vorbeasca singura. Dintii fac parte din igiena aceea care rad de noi uita-te ce dinti au nespalati si strambi se vede ca iti pasa de dintii tai si de igiena ta.Ai ambitie si nu te lasa nu imi pasa de lume orice ar spune.Am sa port pana cand voi avea dintii in linie>:d< Sper ca ti-am fost de ajutor! Pupici Bye!
Nu am marginalizat niciodata pe nimeni pentru ca avea aparat dentrar. poate ca la incput prietenii tai au ras de tine, dar nu cu rautate. faptul ca tu te simti ciudat, ii face pe ceilalti sa observe si se poarta si ei altfel cu tine. daca esti sigur pe tine, ei o sa te placa. exista multe persoane care prefera aparatul dentar.
Nu ar trebui sa fii timida. Cine te place te place si cu aparat dentar. Cui nu ii convine, pa:p. Eu una, nu fac nici. o diferenta, nu ma deranjeaza deloc persoanele cu aparat dentar, chiar mi se par dragute:p. Succes in continuare!:*
Multumesc f mult, ♥• ∂ouă ρυηcтε şι υη ✖•♥ ma ajutat f mult ce ai zis tu :* sa fi iubita si tot ce vrei tu
Anamaria2002 întreabă:
BUCURROBERTA întreabă: