| nirvanacartof a întrebat:

TPU.
Am o problema.
Maine dau test la geografie.si nu reusesc sa ma concentrez pe invatat.
Help me, funda!

Răspuns Câştigător
| Debb a răspuns:

Nu incerca sa inveti pe de rost. Citeste lectiile fiecare de cateva ori. Concentreaza-te! Dupa care incearca sa povestesti fiecare lectie. Incearca sa retii initialul, doar ce este mai important. Nu ceva ce esti sigura ca nu-ti va da. Poti chiar sa mai copii lectiile in alt caiet doar cu ceea ce este important si trebuie sa stii. Ce chiar nu poti retine iti poti scrie in palma, atata timp cat nu afla nimeni big grin. Nu e cazul sa iti incarci capul prea mult pentru ca asa este mai greu.

Bafta multa la test!

9 răspunsuri:
| Ciprian a răspuns:

Du-te intr-un loc linistit si concentreza-te. Gandeste-te la ce trebuie sa inveti si vei reusi. Succes!

| asy25 a răspuns:

Incearca sa asociezi numele orasului cu o chestie care o stii f bine sau poti sati creezi un canteclaughing sau poti sa iti scrii lectia pe o foaie si tot mai retii ceva ceva.
daca nu merge incearca sa-ti faci in minte un desen, o schema ceva la ce te pricepi.
sau ia-ti harta in fata si asa retii big grinbig grinbig grin

MULTA BAFTA LA TEST! SUCCES!

IMI DAI FUNDITA PLIZZZZZZZZZZZ!

| bogdang a răspuns:

Incearca sa inveti cu muzica, dar data pe un volum cat sa-ti permita sa ramai atenta la lectie. Te poate relaxa. Daca dai de cuvinte mai complicate, incearca sa faci un joc de cuvinte sau chiar o poezioara scurta. Si nu in ultimul rand, incearca sa inveti logic, nu mecanic, pentru ca e posibil ca maine de dimineata sa nu mai stii nimic. Spor!

| ella_2463 a răspuns:

Pooi Ca Sa Memoorezi Mai Usor Punete Si scrie':X

Sper ca Te-am Ajutatpuppy dog eyes

fundita?:X

| Loriicel a răspuns:

Fa-ti copiutze: si poti sa-ti scrii pe mana sau p o foaie si le bagi in bluza...chesti din astea? fundita?[-o

| bebyka_5746 a răspuns:

Incearca sa mergi intr-un loc unde nimeni nu te poate deranja si unde te simti relaxata NU FI STRESATA poate chiar poti merge si intru-un parc daca nu iti va fi frig incearca sa nu te mai gandesti la nimic numai la testul tau tineti gandurile bine sa nu fuga sper ca ti-am fost de folos MULT SUCCES! Fundita plss

| staicustefan a răspuns:

Pai stii cum fac eu citesc lectia sau ce ai tu de facut inainte de culcare de vreo 3 4 ori si dupa aia cand ajungi la scoala o mai citesti odata si creieru tau se bazeaza pe comanda care o dai tu si te bazezi ca o sa iei o nota mare si numa la aia te gandesti sper ca am fost de ajutor si bafta multa! funda?

| Hitek a răspuns:

Pune pe altcineva sa iti citeasca si tu sa fii foarte atent.happy
Iar maine dimineata imediat dupa ce te trezesti (atunci ai mintea limpede) si repeta-ti 30 min -1 ora sa vezi ce usor invetiwinking. Asa invat eu big grin.
Fundita?

| Rony30 a răspuns:

Uite o idee puneti si asculta in timp ce inveti muzica ta preferata daca nu merge bea o cana de lapte/sau mananca ciocolata amara