anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema MARE (cred eu)
Pana anul trecut totul erau cat se poate de bine. Anul asta "prietenele" mele au ineput sa fie mult mai nesimtzite, mai barfitoare, mai profitoare si comenteaza intruna la ce zic eu.
Si m-am gandit sa o sun pe mama unei prietene sa ii spun tot ce face "draguta si scumputza ei fetita" (bineintzeles, fara ca fii-sa sa stie ca eu i-am zis mamei ei asta).
Dar nu stiu ce sa fac pentru ca mi-e frica sa nu afle fata aia ca eu am parat-o, dar nici nu mai pot sa suport situatzia asta: in fiecare zi, la orice propozitzie pe care o scot din gura ele sa comenteze intr-una si sa fie mereu impotriva mea si sa fiu eu aia "profitoare" (cica! ele sunt cele mai profitoare fiintze pe care le-am intalnit. PFF!).Nu mai pot sa suport!
Deci ce sa fac? Ii zic sau nu mamei ei?

Răspuns Câştigător
| Neo12 a răspuns:

Sincer,ceva de genul mi s-a intampla si mie.Am ascultat niste sfaturi precum:"Ignora-le cat mai mult, nu le baga in seama.", si asa am facut. Sti ca cel inteligent cedeaza primul, deci lasa-le impace pentru ca nu sunt de tine.
Eu i-am spus mamei si mi-a dat si ea cateva sfaturi.Mi-a zis sa ma bag cu fete cu care eu m-as putea intelege destul de bine si nu m-ar folosi.
Funda?

9 răspunsuri:
| MasterOfDisaster a răspuns:

Mai bine nu mai vorbi cu ele, da-le pace, si departeaza-te incet incet de ele.
Nu cred ca e ok sa incerci sa te razbuni pe ea, ca se poate sa afle si atunci ar vrea sa se razbune si ea.

| Neo12 a răspuns:

Si am uitat sa-ti zic ceva:Sa nu le spui niciun secret de-al tau sau ceva din familia ta, ca dupa o sa te certi cu ele o sa stie toata lumea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Normal ca nu! Daca cineva e nesimtit, vrei sa ii arati ca esti mai nesimtit ca el?! Nu te mai agita atata, trateazale cu indiferenta, asta doare cel mai tare! Nu uita că totul se întâmplă cu un motiv. Oamenii se schimbă ca să înveți să renunți la ei, lucrurile merg prost ca să le apreciezi atunci când merg bine.

| dianadienutza142 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai treptate dar nici sa asi bata joc de ia nu ie corect...

| anonim_4396 explică (pentru dianadienutza142):

Nu m-ai inteleswinking!

| dianadienutza142 a răspuns (pentru anonim_4396):

A scuze am o intrebare, tu esti in poza ca esti superba!

| anonim_4396 explică (pentru dianadienutza142):

Da, mersii kiss!

| d3javw a răspuns:

Pai sti cum e.ele cand nu mai pot de bine incep sa se ocupe cu prostiiilaughingSa inteleg ca is fitoase si figurante dar n-am inteiles de ce stai cu ele? incearca sa stai cu prieteni pe placul tauhappy

| dianadienutza142 a răspuns:

Sincer nu stiu...caci daca i spui n-o sa mai ai prietene iar daca nu i spui vor continua, ie greu de ales...dar stii ceva zii mamei iei ce esti tu bibelou? oricum ati vei gasi prietene mai bune