| iiFlower a întrebat:

Buna,TPU. Am o problema,mare. straight face
De cateva saptamani plac, adica..nu plac,iubesc chiar, un baiat mai mare cu 1 an din scoala mea :[. Sigur sentimentul nu e reciproc.Nu am vorbit niciodata,dar ma atrage foarte tareeee,si nu,nu are patratele sau mai stiu eu ce. Zambetul lui,atitudinea ce denota din diferite fapte,phh...e superb. sad.El ma stie,m-a si adaugat la prieteni pe facebook,mi-a dat cateva likeuri, i-am dat si eu..doar atat...Chiar vreau sa incerc ceva cu el sad.Dar nici macar nu stiu cum sa ma bag in seama cu el,nu am vorbit niciodata. Ma simt nasol sa-i zic:,,Buna,ce faci?" pe chatul de pe Facebook din moment ce noi nu vorbim deloc. straight face E o situatie critica,care ma doare. sad Eu chiar tin la el,iar el a fost cu o tarfa ordinara, care nici macar nu-l merita. straight face Ce sa fac? crying Cum pot sa ii atrag si eu putin atentia? puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
evenso
| evenso a răspuns:

Buna,
Nu dispera, mereu exista solutie happy
E cazul sa "actionezi" ca doar asta este arma fetelor laughing
Mai exact, daca tot facebook-ul este cam singura voastra legatura incearca de aici sa-l "ataci".
De exemplu intr-o zi cu soare scrie lui un mesaj si intreaba daca el iti poate vedea noul tau album cu poze, pentru ca tu nu iti dai seama si nu stii ca doar la tine apare sau este si in public sau altceva asemanator ( te faci ca nu te pricepi )
Baietilor le place sa de-a o mana de ajutor domnisioarelor, asa ca o sa ai ocazia intre timp sa mai discuti si altceva cu el - despre el.

| iiFlower explică (pentru evenso):

@evenso, mersi! chiar.e interesant..raspunsul tau! nu as parea disperata smug

| evenso a răspuns (pentru iiFlower):

Cu placere, am zis 'disperata" pentru ca stiu cum e aceasta senzatie si cat mai repede dorim sa rezolvam intr-un fel sau altul.
Succes si sper sa functioneze happy

| iiFlower explică (pentru evenso):

Multumesc frumos! :*

4 răspunsuri:
| StyleAndTheCity a răspuns:

Ca sa atragi cat mai mult atentia baietilor si mai ales a celor pe care ii placi, e necesar sa te imbraci frumos. Prima impresie conteaza, iar baietii se uita la cum arati si cum te imbraci, pentru prima data. Intra pe http://www.styleandthecity.ro/tag/rochii-2012 si vezi mai multe sfaturi de stil pentru acest an, vezi ce se poarta, transforma-te intr-o fata stilata si sa vezi atunci cati te vor cauta.