chiar am râs, îmi plac formulările tale.
Uhm, pot să îți dai seama că te place prin cum se comportă când e lângă tine, o să îți dai seama de asta...
Cât despre prietena ta, Adriana, nu prea ai cum să o faci să nu se simtă nașpa
Oricum, un sfat de la cineva care sigur are mai mult decât tine ca vârstă, ar fi: să nu strici prietenia, că e mai importantă. Acum ești mică, deci șansele să rămâi cu băiatul ăla ani de zile de acum înainte sunt mici spre imposibile, însă prietenia cu Adriana poate dura oricât. Mai bine renunți la băiatul ăla, e așa de moment, o să îți treacă peste ceva timp, o să fie bine.
Hei, in primul rand cred ca este foarte nasol sa va placa la amandoua de acelasi baiat. Dar daca sunteti prietene, nu ar trebui sa va stricati prietenia pentru un baiat. O prietenie conteaza mult mai mult decat orice altceva. Si vezi si tu, daca tine de mult timp la el ...prietena ta ..si ti-a spus ca il place de mult timp si tot incearca sau ceva eu cred ca ar trebui sa o lasi "sa incerce cu el" dar daca vezi ca el iti face tie avansuri si nu ei ar trebui sa nu accepti fiindca ea se va supara pe tine si pe el si atunci. pierzi o prietenie..eu zic mai bine sa o lasa-ti balta amandoua si sa va gasiti baieti diferiti ca sa nu va stricati prietenia.
ps ( daca ea nu iti e prietena buna si doar asa. ceau ce faci ..atunci foloseste-ti cu grija "sarmurile"..fiindca am pus pusa si eu in aceeasi situatie doar ca "prietena" respectiva nu imi era nimic si atunci am castigat eu