| AriaMontgomery a întrebat:

Buna TPU.Am o problema,nu de mult am avut o relatie cu un baiat super,dar am intalnit pe un altul si m-am deaspartit de el, desi mi-a zis ca nu merita eu nu m-am lasat.Dar acum baiatul cu care m-am combinat m-a dezamajit complet si vreau sa fiu din nou cu cel de dinainte, dar acum el e deja intr-o relatia.Am gresit mult si abia dupa ce l-am pierdut mi-am dat seama cat il iubeam.Un sfat?

4 răspunsuri:
| Marrie18 a răspuns:

Buna! Sfatul meu este sa incerci sa ii explici asta si lui, atata timp cat tu il iubeai este imposibil ca el sa nu tina macar la tine si probabil nu a avut prea mult timp sa se ataseze de fata cu care este acum..incearca sa vorbesti cu el si spune-i ca ar fi o buna metoda sa mai incercati inca o data. Bafta! :*

| iris30 a răspuns:

Am trecut si eu printr-o situatie asemanatoare.Eu m-am despartit de acel baiat, cu gandul ca ma pot impaca cu fostul(desi era intr-o relatie, ca si in cazul tau).Am stat dupa el timp de 3 luni de zile, timp in care m-a refuzat(mentionez ca avusesem o relatie de 2 ani cu el).In prezent, au trecut 5 luni de zile si el inca este intr-o relatie.Eu inca il mai iubesc, dar nu mai pot da timpul inapoi.A fost greseala mea ca l-am ales pe celalalt, iar el nu ma va ierta niciodata. Sfatul meu este totusi sa incerci sa ii propui sa va impacati, daca te refuza incearca sa iti refaci viata cu un alt baiat.Imi pare sincer rau pentru tine, stiu prin ce treci si cat de dureros este.

| alexutza7za a răspuns:

Eu sunt de parere ca daca sunt cu cineva si il iubesc nu il las un sfat ca sa il recuperezi du-te la el si spune-i''ma iubesti cu adevarat?'' daca el iti zice ca da tu o sa ii spui''eu vreau sa fiu cu tine pentru ca te iubesc si mi-am dat seama ca am gresit'''pune-l un pic pe ganduri si ai sa vezi ca daca te iubeste o sa se intoarca la tine.succes

| Paulykaaaa a răspuns:

Parerea mea...te-ai lasat inselata de aparente. Cred ca aman2 sunteti la fel de vinovati. Probabil ca el a vrut ca tu sa il parasesti pentru as putea exprima sentimentele fara sfiala fata de persoana pe care o iubea. Faptul ca nu ti-a spus in fata ca nu mai vrea sa fie impreuna cu tine, arata ca undeva in inima lui tu ai un loc aparte.Si ca nu ar vrea sa te raneasca vreo data. este complicat.Toti fac greseala asta, dupa ce se despart de persoana respectiva isi dau seama mai tarziu cat de mult o pretuia. Poate ca mai tarziu isi va da si el seama cat de mult insemni pentru dansul. Cred ca ar fi mai bine sa nu ii spui ca ai gresit si alte deastea.Doar sa ii dai de inteles ca te-ai despartit de baiatul cu care l-ai inselat, iar el daca simte cv pentru tine, se va intoarce.